” Betul cakap abang, kita baik ramai yang sayang.. ” – Hidayah Abam

Perkongsian Terbaru Norhidayah, Balu Kepada Allayarham Abam Ini Mengundang Sebak Di Hati Peminat. Hanya Yang Pernah Lalui Kehilangan Yang Tahu Rasanya Macam Mana. Semoga Hidayah Terus Tabah !!

Pada tanggal 10 Februari 2020 lalu Malaysia digemp4rkan dengan pemerg1an pelawak terkenal tanahair iaitu Abam Bocey. Allahyaryam Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar Bin Syed Mohd Redzuan telah men1nggalkan seorang b4lu dan seorang bayi lelaki.

Balu Allahyarham Abam bernama Norhidayah dan mereka telah menikah pada tahun 2017. Hasil daripada perkahwinan ini, mereka telah dikurniakan seorang bayi lelaki yang bernama Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey bin Syed Umar Mokhtar.

Semasa hay4tnya, arwah Abam sering menghiburkan para peminat bersama kumpulan Bocey dan mereka banyak menyertai pertandingan lawak dan mereka meraih beberapa gelaran juara. Selain dari berlawak, Arwah Abam juga mempunyai bakat dalam nyanyian dan lakonan.

Terbaru Norhidayah telah berkongsi gambarnya bersama arw4h Abam dengan kapsyen yang mengundang seb4k di hati peminat. Peminat terharu dengan ketabahan hati Norhidayah atau lebih dikenali sebagai Hidayah menghadapi situasi ini.

Mari kita lihat gambar di bawah :

Perkongsian gambar dari Hidayah ini mendapat pelbagai komen dan kata-kata semangat daripada peminat. Antaranya ialah :

” Al-Fatihah kuatkan semangat akak untuk Hamzah, semoga Hamzah menjadi anak yang hebat suatu hari nanti InshaAllah.. “

” Sememangnya hanya yang mengalaminya b1sa mengerti!.. “

” Allahuakhbar cepatnya masa berlalu. Dah 5 bulan tak terasa macam dia tiada AlFatihah.. “

” Alfatihah untuk arw4h kita sama-sama dayah kehilangan orang yang tersayang tapi kita kena kuat hadapi dugaan demi anak dan reda dengan ketentuannya. Semoga dayah kuat ye.. “

” Alfatihah buat allahyarham syed umar mokhtar, Allahu rase rindu pulak semua lawak-lawak beliau. Teruskan kuat sis untuk Hamzah.. “

” Al fatihah buat allahyarham syed umar mokhtar, semoga kak dan anak dimurahkan rezeki dan diberkati sentiasa Aamin.. “

” Al fatihah dgn bacaan utk arw4h abam, semoga Dayah kuat selalu.. “

” Al fatihah. Semoga menjadi wanita yang cekal tabah melalui kehidupan bersama hamzah Aamin.. “

” Aduh tersentuh hati kita dengan kata-kata akk, Stay str0ng Akak.. “

Tersentuh hati luahan daripada Hidayah, kami dari Berita Kopak sentiasa mendoakan agar Hidayah terus kuat membesarkan Hamzah yang merupakan satu-satunya harta pen1nggalan arw4h Abam yang sangat berharga. Semoga dipermudahkan segala urusan Hidayah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hidayah Abam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..