” Tiktok tiktok pun exam cemerlang.. “

Anak Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona Perolehi Keputusan Cemerlang Dalam Peperiksaan SPM. Namun Kecantikannya Telah Mencur1 Perhatian Netizen. Woww.. Dah Lah Cantik, Pandai Pulak Tu.. Tahniah !!

Pelakon kacak, Azhar Sulaiman telah berkongsi kegembiraan anak pasangan kembarnya meraih keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang diumumkan semalam di akaun Instagramnya. Azhar juga turut berkata kedua-dua anaknya itu telah bersetuju untuk ambil jurusan undang-undang.

Turut dikongsikan berita gembira itu adalah anak perempuan, Kasih Iris Leona di laman media sosial. Bagaimanapun, kembar Leona, Rees belum berkongsi keputusannya. Terdahulu, Azhar Sulaiman telah mendirikan rumah tangga bersama Chempaka Emalin Pahamin dan pasangan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata.

Azhar Sulaiman sebelum bergelar pelakon, beliau merupakan bekas finalis Hero Remaja 1990/1991 bersama pelakon Esma Daniel dan Badrul Muhayat. Beliau telah mula berlakon pada tahun 1989 menerusi drama Cinta Dan Sayang bersama pelakon Norlida “Connie” Ahmad.

Menerusi perkongsian anak pelakon Azhar Sulaiman, iaitu Leona telah berkongsi keputusan Sijil Pelajaran Malaysia beliau di akaun Instagram. Beliau telah memperolehi 7A 1B. Besar sudah anak kembar Azhar Sulaiman ini. Sudah lah cantik, bijak pulak tu !

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

View this post on Instagram

7As 1B+, I think I did okay 🙂

A post shared by Leona (@kasihirisleona) on

Rata-rata netizen turut mengucapkan tahniah kepada Leona dan turut memuji Leona bukan sahaja pandai malah cantik. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Congratulations! Leona.. “

” Beauty with brain ! “

” Well done Leona, you did great!!!  “

” Walau tik tok tik tok results power.. congrats dik… Gud Job… “

” Tiktok tiktok pun exam cemerlang.. “

” Congrats leona beauty with brain !!!! “

” Congrats! beauty with brain.. “

” Tahniah Kak Kasih .. “

” Dah cantik, pandai pula.. Tahniah .. “

Wahh.. Cantik betul anak dara Azhar Sulaiman, wajah Leona mirip seperti papanya. Dahlah cantik, bijak pulak tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapakan tahniah kepada Leona atas kejayaan beliau dalam SPM. Semoga terus cemerlang di masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Leona, Azhar Sulaiman by Berita Kopak / Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..