” Tengok gambar ini, tiba-tiba teringat movie ayat-ayat cinta.. ” – Netizen

Neelofa Kongsi Gambar Dan Ucapan Sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran Suami Tercinta, PU Riz Yang Ke 26 Tahun. Aww Sweetnya Gambar Dan Ucapan Neelofa, Bersemut Habis !!

Muhammad Haris Ismail atau lebih dikenali sebagai PU Riz merupakan suami kepada usahawan, pelakon dan pengacara Neelofa. Pu Riz telah menyambut hari ulang tahun kelahiran yang ke 26 tahun pada hari ini bersamaan dengan 2 Mei 2021.

Menerusi laman Instagram milik Neelofa, Neelofa telah berkongsi sekeping gambar mereka berdua yang mengenakan baju dari warna sedondon. Neelofa turut menitipkan ucapan yang begitu puitis dan doa sempena hari ulang tahun kelahiran suaminya itu.

Menariknya gambar yang dikongsikan itu mera1h perhatian peminatnya kerana Neelofa dilihat memel0k erat suaminya itu sambil saling berpandangan dengan penuh kasih sayang antara satu sama lain. Jelas terserlah rasa cinta yang mendalam antara satu sama lain membuatkan ramai peminatnya berasa teruja.

Perkongsian tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan komen. Peminatnya turut merasa bahagia melihat kebahagiaan yang ditunjukkan oleh pasangan tersebut serta mendoakan agar pasangan tersebut akan lebih diberkati, dirahmati dengan limpahan kasih sayang Allah SWT.

Baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat Neelofa mengucapkan selamat hari ulang tahun kelahiran kepada Haris. Selain itu mendoakan agar perkahwinan mereka akan berkekalan di Jannah. Selain peminat, rakan artis juga turut juga men1nggalkan ucapan pada ruangan komen. Antara komen-komen rakan selebriti dan juga peminat :

” Happy Birthday Haris.. Lovely couple.. berkerengga skrin saya.. May Allah blessed u.. & always bimbing kaklofa ke jalan yang Allah redhai.. We love both of you.. ” 

” Ya Allah.. sayangilah pasangan suami isteri kami dan mereka sebagaimana Allah menyayangi pasangan suami isteri Nabi Muhammad SAW dengan Saiyidina Khadijah hingga ke syurga.. ” 

” Tengok gmbr ni.. tetiba teringt Movie ayat- ayat cinta.. Awwww i can feel so much love from this photo.. So happy for you Lofa.. semoga bahagia sampai syurga Nun & H.. “

” Happy birthday Ustaz Haris.. Stay loving to your wife and family and may Allah gives you health and wealth for the benefits of ummah.. “

OMG.. We need to see the full photo.. Sannah Helwah Suami Kak Neelofa.. Olooo so sweet.. semoga hubungan ini kekal hingga ke jannah.. ” 

” Awww sweetnya.. Happy birthday pak ustaz.. Moga Allah swt merahmati mu dan isteri.. Amin yra.. Moga kekal bahagia hingga ke syurga.. “

” Sanah Helwah buat Ustaz Haris Ismail.. Moga Allah merahmati hidupmu.. menjadi suami yang membahagiakan isteri Neelofa till Jannah.. Memakbulkan doamu ingin menjadi seorang yg Alim.. Amin.. “

” Lautan cinta.. berlayarlah di atasnya.. Buih-buih zikrullah kiriman suci.. Belailah… Bahagia setiap nafas rindu.. ” – Fedtri Yahya

” May Allah grant you both happiness and closeness til Jannah.. Amiiinnn.. ”  – Sarimah Ibrahim

” So happy for you neelofa and oh yes.. happy birthday to your dear hubby.. ” – Tiara Jacquelina

” Happy Birthday to your dear husband .. ” – Ramona Zamzam

PU Riz turut meninggalkan ucapan balas pada ruangan komen Neelofa.

Kami di Oh Kopak ingin mengucapkan selamat hari ulang tahun kelahiran yang ke 26 tahun buat PU Riz. Semoga terus mencintai dan bahagia selalu bersama Neelofa sehingga ke Jannah, mendapat zuriat yg soleh dan solehah, menjadi keluarga yangg Sakinah, Mawaddah dan Warahmah. Selain itu sentiasa di bawah perlindungan dan rahmat Allah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo OH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..