” Siapa yang deg1l, meh saya sekolahkan macam Beshetik.. “

Video Gelag4t Zara Zya Sekolahkan Kucing Kesayangannya, Beshetik Buat Netizen Terhibur. Hahaha Memang Kelakar Betul Lah !!

Zara Zya nama yang semakin meningkat naik lebih-lebih lagi kembali berlakon bersama aktor Azlee Khairi. Terdahulu,  Mereka pernah mencet0skan fen0mena yang luar biasa beberapa tahun lalu hasil berlakon bersama dalam drama bertajuk Love You Mr Arr0gant yang bersiaran di TV3.

Populariti Zara meningkat naik apabila beliau memenangi banyak anugerah melalui Anugerah MeleT0P Era, Anugerah Drama Festival KL dan ABPBH 2012. Semenjak itu, ramai yang yakin terhadap kemampuannya dan Zara mendapat pelbagai tawaran daripada pelbagai pr0duksi drama dan filem.

Zara merupakan anak bongsu daripada empat adik beradik, dan mempunyai pendidikan dalam bidang Teater daripada Akademi Seni Warisan Negara (ASWARA). Pada tahun lalu Zara telah bertunang dengan pelakon Hafreez, namun setelah sebulan bertunang, mereka telah mengumumkan telah put0s tunang.

Menerusi perkongsian terbaru, Zara telah berkongsi satu video yang sangat menghiburkan lebih-lebih lagi dengan gelag4t Zara bersama Beshetik kucing kesayangannya itu yang terpaksa mendengar arahan dari Zara itu untuk duduk di rumah sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan video Zara itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Astaga mummy , nampak sangat dah tu peshangg dia.. “

” Jangan dia jawab balik – “Kucing boleh keluar mami, c0v1d19 tak jangk1t kat kucing”, hihi.. “

” Comei dye… Redha je kne mrh ngn mommy.. “

” Beshetik dengar cakap mummy yea, stay at home.. “

” Macam faham je Beshetik tu hahahahahahah.. “

” Beshetik tu duk perati senduk ja…. “

” Hahah comel je lahh.. “

Kelakar juga yer Zara ni. B0san lah tu sebab tak boleh keluar pergi mana-mana. Sabar yar, nanti habis PKP ni, Beshetik boleh keluar yer, sekarang teman Mummy dekat rumah tau. Hehehe.. Apa-apa pun, kami dari Berita Kapak mengharapkan semoga Zara sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zara Zya by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..