” Seperti kakak dan adik.. ” – Netizen

Penampilan Anak Lelaki Penyanyi Indonesia, Dato’ Rossa Iaitu, Rizky Langit Ramadan Jadi Perhatian Sempena Hari Lahirnya Yang Ke- 15. Memang Nampak Macam Kakak Dan Adik Lah !!

Semestinya nama penyanyi tersohor Indonesia, Dato’ Rossa tidak asing lagi bagi orang Malaysia. Malah, dia antara selebriti tanah seberang yang sentiasa menjadi sebutan di kalangan penggemar muzik tanah air.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Dato’ Rossa telah berkongsi beberapa gambar sempena hari lahir anaknya iaitu Rizky Langit Ramadan yang ke -15 tahun semalam. Perkongsian oleh Dato’ Rossa itu telah mencur1 perhatian ramai.

Ada peminat yang menyatakan bahawa melihat gambar dua beran4k ini sudah seperti kakak dan adik. Hal ini kerana Rizky yang tinggi lampai manakala ibunya pula kelihatan masih muda meskipun sudah berusia 43 tahun.

Selain itu, Dato’ Rossa turut memuatnaik video reels yang memaparkan gambar-gambar Rizky ketika kecil. Menerusi video itu juga, Dato’ Rossa telah memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat anak tersayangnya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rakan-rakan selebriti lain dan peminat-peminat turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat anak Dato’ Rossa. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Kakak adik inii, Happy Birthday RLR.. ” – Yuni Shara

” Happy Birthday, cakep amat.. ” – Sandra Dewi

” Barakallahu Fi Umrik Rizky .. ” – Melly Goeslaw

” Selamat Ulang Tahun Rizky sayang, smg panjang umur dan menjadi kebanggaan Mama selamanya, Aamiin Yaa ROBBAL ‘Aalamiin.. “

” Happy birthday to your son. Barakallah Fii Umrik semoga jadi anak sholeh dan berguna buat banyak orang Aamiin Allahumma Aamiin YRA.. “

” Sama kayak anak aku feh oca 10 tahun. Semoga panjang umur ya kk Rizky panjang unmmur, sehat selalu dan bahagia dunia akhir4t. Sepertinya kakak dan adik gambar Rizky sama mama.. “

” Kacak, udah besar ya. Selamat hari lahir Rizky. Rossa kakak, anaknya adik. Semoga menjadi anak sholeh cerdas mandiri aamiin yra.. “

Dah besar anak Dato’ Rossa, kacak orangnya. Kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir buat Rizky Langit Ramadan, semoga terus menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Rossa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..