” Rumah macam hotel kat oversea. Cantik dan besar betul.. ” – Netizen

Muatnaik Video Kenangan Raya 2022, Rumah Pasangan Selebriti, Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Ini Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Nampak Besar, Cantik Dan Serba Mewah !!

Setelah dua tahun kemeriahan hari raya aidilfitri tidak dirasai, kini pada tahun ini ramai yang merasai nikmat dan suasana berhari raya bersama sanak saudara dan juga rakan taulan. Rumah terbuka hari raya juga banyak diadakan.

Meninjau ke akaun Instagram Hanis Zalikha, video kenangan hari raya 2022 yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Hanis juga turut membuat rumah terbuka dengan menjamu rakan-rakan termasuk juga rakan artis.

Pelbagai juadah disediakan dan kesemuanya nampak sedap-sedap belaka. Antara yang hadir ialah Vie Shantie Khan dan juga anak-anaknya. Apa yang lebih mencur1 tumpuan ramai ialah kecantikan rumah Hanis dan Hairul.

Ramai yang kagum betapa besar rumah pasangan ini yang turut dilengkapi dengan lif. Malah dekorasi rumah pasangan ini nampak serba mewah dan begitu kemas sekali. Selain itu, gelagat anak pasangan ini iaitu Yusuf dan Alisa turut membuatkan ramai ger4m.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terpesona dengan rumah pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Thanks haniss every year mesti excited nak pegi beraya rumah u. Makan sedap and cuci mate sebab rumah.. “

” Cantiknya rumah.. apa laa agak nya yg alisa pi tepis tgn abg yusuf hehehe.. Hanis selamat ari raya 2 u and hubby and ur little ones.. “

” Cantik betul rumah aihhh.. cantiknya baju.. cantiknya semua orang.. meriah raya,.. bagus suka jamu orang makan.. “

” Cantiknya hanis rumah pun lawa sangat sangat.. Rumah hanis berapa tingkat eh ? Selamat hari raya kenis sekeluarga.. “

” Cantiknyaa rumah ┬ámakanan open house pun sedapppp .. suka tengok alisa, comel.. selamat hari raya kepada keknis sekeluarga.. “

” Masyallah rumah mcm hotel kat overseas.. cantik dan besar naw.. besarnya rumah.. Gambar raya alisa yg comel2 pleasee.. “

” Cantik bethoooollll rumah dak haniszalikha┬áne lah… Selamat Hari Raya keknis saayaaang yang cantik, love to see this moments haniszalikha.. “

Pastinya kemeriahan hari raya tahun ini sentiasa menjadi kenangan buat Hanis dan Hairul setelah sekian lama tidak dapat membuat rumah terbuka. Semoga Hanis dan Hairul sentiasa bahagia bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..