” Lama sungguh tak tengok lovebirds berduet.. ” – Fattzurarangers

Video Fazura Dan Fattah Amin Menyanyikan Lagu Aku Dan Dirimu Secara Live. Wah Dah Lama Peminat Tak Mendengar Paduan Suara Pasangan Ni. Sweet  !!

Fazura dan Fattah Amin antara pasangan selebriti yang mempunyai ramai bilangan pengikutnya. Dipertemukan dalam drama Hero Seorang Cinderella, kisah cinta mereka membawa ke jinjang pelamin dan kini mereka bahagia bersama.

Meninjau akaun Instagram tudungbyfazurakasihsayang, telah diulangsiar video-video daripada Instastory Fazura yang memaparkan Fazura bersama Fattah menyanyi secara live dalam sebuah majlis khas mereka.

Membawakan lagu dendangan asal Ari Lasso berjudul Aku Dan Dirimu, nyanyian ini menjadi pengubat rindu peminat yang sudah lama tidak mendengar mereka menyanyi bersama-sama. Sebelum ini, Fazura dan Fattah pernah berduet untuk lagu Cinderella.

Untuk makluman juga, pasangan ini sekitar tahun 2020 ada merakamkan semula lagu raya klasik Seloka Hari Raya dalam versi baru yang mana berunsur remix. Berbeza dengan melodi asal namun nyanyian pasangan ini mendapat perhatian peminat mereka.

Jom tonton video di bawah :

 

Dalam video ini, Fazura dan Fattah memakai busana warna sedondon. Anggun berbaju kurung, Fattah pula segak berbaju Melayu lengkap bersongkok dan bersampin. Nyanyian yang baik daripada mereka lebih-lebih lagi secara live di hadapan ramai orang.

Fazura dan Fattah juga nampak enjoy dan menjiwai lagu romantis ini. Apa pun, semoga pasangan ini terus success dalam kerjaya lakonan dan juga perniagaan mereka serta gembira selalu bersama anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tudungbyfazurakasihsayang, IG Fattzurarangers

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..