” Ramai ingat saya buat hidung, so ini dia gambar saya masa kecik-kecik.. ” – Azah Aziz

Sering Dikatakan ‘Buat Hidung’ Oleh Sesetengah Pihak, Azah Aziz Kongsi Gambar Bukti Hidungnya Adalah Asli Tanpa Sebar4ng Pembed4han. Wah Comel Lah Azah Masa Kecil-Kecil, Memang Terletak Betul Hidungnya !!

Begitulah sikap manusia, kalau lihat sahaja fizikal ada berbeza, terus saja buat andaian kononnya seseorang itu telah melakukan pembed4han tertentu untuk tampil lebih cantik. Itulah yang dihadapi oleh pelakon popular era 90-an Norazah Aziz.

Meninjau di akaun Instagram, Azah telah berkongsi cerita ramai yang menyangka dia telah melakukan sesuatu untuk mencantikkan hidungnya. Malah, Azah telah membuktikan dengan berkongsi gambar ketika kecil yang menayangkan dari sisi tepi menampakkan hidungnya dan membandingkan gambarnya ketika ini.

Perkongsian oleh Azah itu telah mendapat perhatian rakan-rakan artis serta ramai peminat. Seperti pelakon Zarina Zainudin turut memberikan komen dengan menyatakan bahawa memang hidung Azah sudah ‘terletak’ sejak dahulu.

Selain Zarina, penyanyi Nourul Depp juga mengakui hidung Azah adalah asli sejak dirinya mengenali pada tahun 90-an. Hingga kini posting oleh Azah tersebut telah mendapat lebih 3 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan oleh netizen dan selain itu, mereka juga turut memuji penampilan Azah yang kelihatan maintain muda. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kau memang dari dulu hidung terletak Azah.. ” – Zarina Zainuddin

”¬†Hidung ni yang asli yang saya kenal dari tahun 1993 hahahaha.. ” – Nourul Depp

” Berape Umur Kak Azah ni yer. Dr sya kecik2 dlu smpi lani da 40an. Makin muda plk nmpknya Kak Azah sekarang ni.. “

” Saya minat dari dulu. Rindu nak tgk Kak Azah berlakon. Orgnya mmg dah cantik mcm Aishwarya Rai kot.. “

¬†“I suka u since u famous jadi model sentiasa cantik dr dulu till now Actually wat make u beautiful is becoz ur skin is different hitam manis tak semua org ada.. “

” Nilah rupa dia dari muda hingga sekarang, aya peminat dia terutama masa dia belakon dengan Azhar Sulaiman.. “

” Saya percaya hidung Kak Azah mmg original. Nmpk mcm ada rupa kacukan betul. Mesti dorg tak tgk zaman kegemilangan drama dulu2 ni, haha.. “

” Yg cakap mcm tu maksudnya depa bru kenal azah letew. Beza lah orang buat hidung ke tak, ni memang ori punya hidung tau.. “

” Siapa yg ckp kak Azah buat hidung, somthing wr0ng kat mata dia, hahha. Cantik lah, maintain cun dari dulu sampai sekarang.. “

Alahai siapa lah yang cakap macam tu, tak baik tau terus tud0h me1ulu. Nampak memang asli lah hidung Azah ni, harap Azah tak ambil hati lah dengan tanggapan tersebut. Apa-apa pun semoga Azah terus bahagia bersama keluarga tersayang dan berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Sumber : IG Azahmontreal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..