” Dah macam abang bergurau dengan adik-adik je ni.. ” – Netizen

Gelagat Akim Ahmad Bergurau Bersama Dua Orang Anaknya, Eshaal Dan Bella Cur1 Perhatian Peminat. Eh, Nampak Macam Abang Dengan Adik Jer Bermain !!

Meninjau ke akaun Instagram Beyshal iaitu milik kedua anak pasangan selebriti Akim Ahmad dan Stacy, video terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian peminat mereka. Video ini memaparkan Akim bersama Eshaal dan juga Bella.

Jarang dapat kita lihat gelagat Akim apabila bergurau bersama anak-anaknya. Video yang berdurasi beberapa saat ini dirakamkan di sebuah pasaraya. Apabila melihat Akim bersama anak-anaknya nampak seperti seorang abang bersama adik-adik.

Tambahan pula apabila mereka bergurau dengan berlari-lari, Akim nampak seperti seorang remaja sahaja. Semp0i sahaja gaya Akim bersama anak-anaknya. Jika orang tidak mengenali mereka semestinya ramai menyangkakan mereka bertiga adalah adik-beradik.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 7 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Eshaal juga tidak ketinggalan mengikut gaya kakaknya, Bella berlari-lari di dalam pasaraya tersebut. Comel jer melihat keluarga ini.

Jom tonton video di bawah :

Ramai menyatakan apabila Akim bersama anak-anaknya, Akim kelihatan seperti seorang abang. Antara komen-komen yang diberikan :

” Abang sulung dgn adik bungsu ke.. Ala cute oh dady dengan anak macam adik dengan abang.. makin slim akim.. “

” Mcm abg dgn adik2.. tu bapak ke atau abang diorg.. tinggi betui si kakak sekarang.. comel macam adik beradik.. “

” Dah mcm abg bergurau dgn adik² je nih.. simple sgt dress up anak beran4k… dress up mcm pegi kedai dpn rumah je.. “

” Weh abg main kas4r bul1 adikkk.. tingginyaaa bellaaa. dh smpai bahu dahh. comeeelll.. eshai tu pun ikut2 juga d blkng tu.. “

” Macam adik sama abang.. bebubut betumb0k.. Lahhh macam adik adik main dengan abang.. “

” Macam adik ngan abang eak bukan bapak ngan anak.. Budk lelaki tu lahaiiiii umur bape awt comel sangat.. “

” İngat bdk lelaki mana td. cousin diorg ke.. Tak nampak macam daddy lah.. akim macam abang abang.. “

Selain itu, ramai memuji gaya pakaian mereka yang nampak biasa-biasa sahaja. Semoga Akim dan Stacy terus bahagia bersama anak-anak tercinta dan jodoh mereka berkekalan hingga ke syurga. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..