” Muka macam Amisha Patel.. ” – Netizen

Wajah Anak Kedua Pak Azad Dan Eira Syazira,  Ameisya Leann Rose Cur1 Tumpuan Ramai. Wah, Kecil-Kecil Dah Cantik. Wajah Tu Macam Pelakon B0llywood Lah !!

Ameisya Leann Rose merupakan anak kedua daripada tiga orang adik-beradik. Anak kepada pasangan selebriti, Pak Azad dan Eira Syazira ini sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial.

Ini kerana wajah Ameisya berbeza daripada dua orang adik beradiknya yang lain. Ameisya banyak mewarisi wajah bapanya yang persis anak mami malah ada menyatakan wajah Ameisya seperti wajah pelakon Hindi.

Antara p0sting di Instagram Eira yang mencur1 perhatian ramai ialah gambar Ameisya bersama adiknya ketika mereka bercuti di Pulau Langkawi tempoh lalu. Walaupun baru berusia 4 tahun, Ameisya nampak begitu comel sekali.

Sesuai dengan kapsyen yang ditulis iaitu ‘ si cantik ayu mommy’ , wajah Ameisya telah disamakan dengan beberapa pelakon terkenal B0llywood. Antaranya ialah Amisha Patel dan Kajol. Wah, kecil-kecil dah cantik, dah besar pasti jelita.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang memuji kecantikan Ameisya yang banyak iras seperti bapanya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Muka mcm Amisha patel.. Comel nya anak2 Pak azat ni.. Yg no 2 ni comel sungguh.. ger4m tengok dia cantik “

” Wow heroin h1ndustan.. comei.. Cantik anak mami.. Muka bap4k yg ni. Mcm muke pelakon her0in baht oyunu.. “

” Comel anok kak baraa tokseh hahaha.. Cantik betul dia.. h1ndustani sgt ni.. Mcm b0llywood star lah dia.. Kecik lg dh cantik.. “

” Comeynya ank pak azad hat ni.. Waaa anak mami terserlah la soooo sweet girl.. Ni mmg muka dedi nih sebijik.. “

” Masyallah… cntik nya si kakk ni . ske tngok.. adik mnis je yg kakk ni mcm h1ndustn… Dah besar anak dara pak azad.. “

” Comeynya ank kak eira yg kecik tu.. Cantik sebiji pak azad… mmg copy paste pak azad.. Sebutir pak azad.. “

” MashaAllah lawanya anak H1ndustan ni.. sebijik kajol.. betul2 mcm anak h1ndustan ni… cantikkk.. Segak anak d4ra depa.. “

Bak kata pepatah, ‘ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi’. Jika anak perempuan banyak iras seperti wajah bapanya, pastinya rumahtangga sejuk dan bahagia. Semoga Ameisya Leann Rose membesar menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eira Syazira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..