” Nak4l tau Meerqeen, kena pr4nk kaw kaw Arash. Haha.. ” – Netizen

Video Arash Mohd Kena Pr4nk Dengan Meerqeen Di Set Lokasi Buat Peminat Terhibur. Nak4l Sangat Meerqeen Ni, Terlompat Arash Dibuatnya. Kec0h Betul !!

Meninjau akaun Instagram Arash Mohd, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Arash bersama barisan pelakon lain antaranya Meerqeen, Andy Teh, Zarina Zainuddin, Ana Jobling dan Zainol Macwilson ketika di set penggambaran.

Cerita Arash, sudah lama dirinya tidak merasa kena pr4nk dengan pen letrik. Kali terakhir yang diingatinya adalah ketika zaman persekolahannya dahulu. Meerqeen memberikan Arash sebatang pen dan meminta Arash menandatangani autograf di tangannya.

Tidak mengetahui itu adalah pen letrik, Arash menekan punat di atas pen tersebut dan spontan terlompat ke belakang kerana merasa renj4tan daripada arus letrik di pen tersebut. Bukan main lagi Meerqeen ketawa besar tengok reaksi Arash.

Riuh set dengan gelak ketawa mereka semua. Kata Arash, penggambaran kali ini memang betul- betul menyeronokkan. Gandingan pelakon dan production team yang semuanya ‘masuk air’ dan g1la g1la belaka perangai masing-masing.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi oleh Arash ini membuatkan peminat yang menonton video ini turut sama tergelak. Antara komen-komen peminat :

” 4 kali saya ulang ulang tengok video ni haha. Jari telunjuk pulak tekannya, memang sak1t la uncle haha.. “

” Berulang ulang kali tengok hihi. Selamat la tak mengar0t yang keluar dari mulut haha. Kalau tak nay4 haha.. “

” Gotcha, comel la uncle Arash ni haha. Sak1t ke tu, kena pr4nk kaw kaw haha. Zaman sekolah dulu shake hand sekali dalam dah standby karan, kena getah.. “

” Nak4l ye Andy haha. Lamanya bang Arash, zaman sekolah tu. Meerqeen pun nak4l, gelak sakan berjaya pr4nk orang.. “

” Ala kes1an abang Arash haha, nasib tak kena tumb0k muka tu sebab terkej0t haha. Korang memang meriah.. “

” Nak4l tau Meerqeen haha. Kes1an abang Arash, terkena jugak akhirnya haha., Ulang-ulang saya tengok biar terenj4t banyak kali sikit hehe.. “

” Terjent4t rasanya kan Tok Daddy haha. Nak4l Meerqeen, gelak besar betul tu. ger4m je kita tengok tapi tergelak sama haha.. “

Suka betul Meerqeen dapat menyakat Arash. Arash pun sporting betul, memang meriahlah ada gurau senda begini, confirm tak stress semuanya. Apa pun, semoga Arash gembira selalu dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : Arash Mohd

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..