” Kekadang boleh naik h4ntu jugak dengan Bunga Elhaq ni.. ” – Tok Sidang

Video Gelagat Tok Sidang Jinggo Melayani Kerenah Cucunya, Bunga Elhaq Buat Warganet Terhibur. Ad0i Dah Jadi Badut Dadda, Siap J0get Poco-Poco Lagi. Tengah Syok Ketawa, Alih-Alih Bunga Tidur Lah. Kes1an Dadda, Hehe !!

Sejak memiliki cucu, Tok Sidang Jinggo banyak menghabiskan masa bersama Bunga Elhaq. Sekalipun sibuk dengan penggambaran, pasti masanya akan dicur1-cur1 juga demi untuk cucu kesayangannya itu.

Seringkali warganet disajikan dengan video Tok Sidang membawa Bunga mengikutinya bersenam. Meninjau akaun Instagram Jinggo, telah dikongsikan satu video terbaru Tok Sidang membawa Bunga keluar jogging.

Kata Tok Sidang, apabila Bunga nampak Daddanya hendak jogging, sibuklah si kecil ini hendak mengikut. Bila tidak dilayan, mula lah Bunga membuat muka tanda pr0tes tidak dilayan. Lawak betul melihat Tok Sidang sampai berj0get-j0get semata-mata hendak menghiburkan Bunga.

Suka betul Bunga apabila Dadda bermain dengan Bunga, siap ketawa lagi. Bila Dadda sudah perform kaw-kaw, boleh pula Bunga tertidur, hehe. Ad0i lah Bunga, memang senang betul lena. Budak baik dan mudah dijaga.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Tok Sidang ini telahpun meraih lebih 14 ribu likes daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Demi kerana cucu tok sidang.. jadik clown pon tak ape… siapa yang tak sayang cucu .. tak gitu tok sidang.. “

” Comel sungguh Bunga ni, mesti sangat rapat dengan Dadda Nanna. Love you Bunga cantik.. “

” Nak jadi cucu dadda jugak la haha. Bila nak tidur ada yang menghiburkan, boleh tak dadda haha.. “

” Bunga oii, bertabahlah haha. Dadda hang dah macam dok menurun dah. Kena pulak dengan background lagu. Memang patut Bunga belayar pun, tak0t pen1ng tengok Dadda haha.. “

” Baru nak cakap, eh Bunga dah tak tidur la. Sekali ending haha. Saya yang tengok, saya yang rasa pen4t. Steady tok sidang.. “

” Hahaha jadi clown tuu lahh eksersaizzzz tok sidang yang sebenor benornyaa. kepen4tan tgk show dadda dia pepagi bukak steps jd bad0t eh haha.. “

” Aku ger4mlah haha, tok sidang jadi kelakar sejak ada cucu ni. Terkej0t cucu tengok tok sidang poco poco haha.. “

Elok ketawa besar tu boleh pula Bunga tidur ye, lawak lah Bunga ni. Apa-apa pun, pastinya ini antara moment yang indah antara Tok Sidang dan Bunga yang akan sentiasa tersemat di fikiran. Semoga terus ceria Tok Sidang dan happy selalu bersama si Bunga yang cantik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jinggo, IG Bunga Elhaq

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..