” Hangpa tengok sat, sahur-sahur ni dia buat perang4i.. ” – Datin Almy Nadia

Video Dato’ Fizz Fairuz Men1ru Gaya Mimi Peri Kej0t Sahur Buat Ramai Yang Terhibur. Ad0hhh… Memang Sebijik Wehh !!

Sejak dua menjak ini, gelag4t pelakon lelaki iaitu Dato’ Fizz Fairuz memang sangat menghiburkan. Pelbagai video telah dikongsikan olehnya di laman media sosial buat ramai netizen tidak kering gusi ketawa melihat Dato’ Fizz berjenaka dengan gayanya tersendiri sepanjang tempoh kawalan pergerakan (PKP) dilaksanakan.

Selain itu, Dato’ Fizz juga dilihat merupakan seorang ayah yang sangat penyayang bagi tiga orang cahaya mata perempuanya iaitu, Nur Afrina Arianna, 5, Nurr Afrina Aurora, 4, Nur Afrina Ayra, 2 hasil perkongsian hidup bersama Datin Almy Nadia yang juga dahulunya juga merupakan seorang pelakon tanah air.

Untuk pengetahuan umum, Dato’ Fizz Fairuz mula berkecimpung dalam bidang seni sebagai pelakon lagak nger1 dalam beberapa produksi drama dan filem. Dari situ, Dato’ Fizz telah diasah menjadi pelakon terkenal dan membintangi filem pertamanya, Castello arahan Bade Hj. Azmi, lakonan bersama Rosyam Nor.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram, Datin Almy Nadia telah berkongsi satu video gelag4t suaminya, Dato’ Fizz men1ru gaya Mimi Peri, daripada negara Indonesia kej0t sahur. Video tersebut sangat menghiburkan kerana gaya Dato’ Fizz sebijik seperti Mimi Peri.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen sangat terhibur dengan perkongsian video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Baru tgk kt group td dh gelak, tgk ni sak1t perut trus.. “

” Hahaah . Nasiblah tak nger1 macam video no 2 tu.. “

” Ged1k sahur nya plus ketawa akak tu ad0h segar mata nak sahur haha.. “

” Mulut kita jd muncung tgk dia … Hahahahaa.. “

” Adu11.. Segar terus mata kalau kene kej0t mcm ni hahahaha.. “

” Mau aku tido balik ni tak bangkit sahur.. “

” Try slide page sebelah.. Terus nk munt4h sbb gelak cannot stop .. Ad0ii.. Hahaha.. “

Kelakar betul lah !! Hahaha.. Ker4s perut ketawa tengok Dato’ Fizz t1ru gaya Mimi Peri, sangat Menghiburkan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Fizz dan keluarga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki sentiasa. Aamin. Selamat berpuasa Dato’ Fizz sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Almy Nadia, Fizz Fairuz by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..