” Send our love to Daddy there.. ” – Bunga Citra Lestari

Bunga Citra Lestari Kongsi Kisah Kucing Kesayangan Keluarganya, Toni Yang M4t1 Setelah Hampir 2 Bulan Tidak Ada Selera Makan Kerana Merindui  Arw4h Ashraf Sinclair. Allahu.. Seb4knya !!

Sudah 2 bulan arw4h Ashraf Sinclair telah pergi menemu Ilahi. Kerinduan ahli keluarga kepada arw4h masih tebal, lebih-lebih lagi, pemergiannya arw4h tidak dijangka bukan sahaja ahli keluarganya, malah seluruh peminat-peminatnya juga terkejot akan perginya arw4h Ashraf.

Umum mengetahui, Ashraf merupakan pelakon yang asalnya daripada negara Malaysia. Namun, setelah mendirikan rumah tangga bersama penyanyi Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari, dia telah berhijrah ke Jakarta dan menetap terus di sana.

Untuk pengetahuan, Arw4h Ashraf dikatakan meningg4l akibat ser4ngan jant0ng ketika tidur. Arw4h telah men1ngg4lkan seorang anak tunggal lelaki yang diberikan nama Noah Sinclair yang baru berusia 10 tahun. Sepanjang Ashraf masih hidup, dia merupakan seorang suami dan bapa yang sangat penyayang.

Menerusi Instagram isteri arw4h Ashraf Sinclair sebentar tadi, Bunga telah berkongsi perkhabaran sed1h iaitu, kucing kesayangan milik keluarganya, Toni telah mat1. Turut diceritakan oleh Bunga ialah, Toni tidak mempunyai selera makan setelah 2 bulan kerana merindui tuannya, arw4h Ashraf.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Rata-rata netizen turut bersedih dengan luahan Bunga itu dan memberikan kata semangat kepada Bunga. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Oh no..  Toni was missing arwah so much?  Rest in peace Toni. Sending love to you and Noah. You both are true warriors.. “

” Be strong kak Unge.. We love you ka BCL semangat selalu yaa.. “

 ” Semangat dan sehat selalu kak Unge.. “

” Kucing pun merasakan kehilangan ayah Ashraf.. “

” Kucing kesayangan daddy Ashraf.. “

” Ternyata kucing jg bs merasakan kepergian sang “empu” nya.. “

” Rip toni.. Ikut merasakan gmn kehilangan hewan kesayangan itu spt apa.. “

Seb4knya, haiwan pun turut rasa akan kehilangan. Malah dia pun tahu, tuan kesayangan sudah tidak membelainya lagi. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Bunga terus kuat, sabar dan tabah. Baru sahaja kehilangan suami  2 bulan lalu, kini kucing kesayangan pula m4t1.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Citra Lestari, Ashraf Sinclair by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..