” Dah boleh berjalan si comel ni.. ” – Netizen

Gambar Terkini Cucu Dato’ Siti Nurhaliza, Azzahra Jiwa Asyraf Yang Sangat Comel Buat Ramai Netizen Ger4m Melihatnya.

Azzahra Jiwa Asyaraf merupakan anak kedua kepada pasangan Tya Arifin dan Asyraf Khalid iaitu anak tiri kepada penyanyi terkenal, Dato’ Siti Nurhaliza. Kini Azzahra telah pun berusia 1 tahun dan sudah pun pandai berjalan. Gelag4tnya juga selalu membuat ramai terhibur.

Jika dahulu, abangnya, Arif Jiwa juga turut dikenali ramai kerana sejak dilahirkan lagi, si cilik itu sangat comel dan membuat sesiapa sahaja melihatnya pasti menjadi ger4m. Tya dan suaminya telah mewujudkan akaun instagram buat kedua-dua anak mereka untuk berkongsi perkembangan terkini buat peminat-peminat.

Tya yang merupakan pelakon dan pengacara yang berasal dari Indonesia telah mendirikan rumah tangga bersama Asyraf Khalid pada tahun 2015. Perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan cahaya mata mereka pada tahun 2017 dan cahaya mata kedua pada tahun 2019.

Hasil tinjauan di Instagram Azzahra Jiwa Asyraf, telah berkongsi beberapa gambar terkini Azzahra yang sudah pun boleh berjalan. Malah re4ksinya apabila melihat kamera begitu comel dengan senyuman yang menampakkan giginya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

Coba tangkap Zahraaaaaa hap hap happp

A post shared by Azzahra Jiwa Asyraf (@azzahrajiwaasyraf) on

” Cutenya ya Allah.. “

” Comelnyaaa.. “

” Nak gi mana tu princess.. “

” Masya Allah, cantiknya.. “

” Comelnya Zahra sehat2 trs ya nak solehah..¬† “

” Dah boleh jalan si comel ni.. “

” Dah dpt kaki lah dia.. “

Alahai comelnya si kecil ni, dah boleh berjalan, seronoklah dia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Azzahra Jiwa membesar dengan sihat, menjadi anak yag solehah, cantik rupa paras dan sentiasa menjadi kebanggaan  kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azzahra Jiwa Asyraf, Tya Arifin

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..