” Ini adik dan kakak ya ? Awet muda sungguh.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Anak Teruna, Rizky Langit Ramadhan. Penampilan Rossa Dan Anaknya Dikatakan Seperti Adik-Beradik. Wah, Nampak Lebih Kurang Sebaya Jer Dengan Anak. Anak Pun Handsome Sangat !!

Penyanyi Dari Indonesia iaitu Rossa atau nama sebenarnya Sri Rossa Roslaina Handiyani turut popular di Malaysia. Beliau mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Rizky Langit Ramadhan. Walaupun baru berusia 14 tahun, namun begitu Rizky lebih tinggi daripada ibunya.

Menjenguk ke laman Instagram Rossa, beliau dilihat sering berkongsi hal berkaitan keluarganya selain aktiviti harian beliau. Beliau juga mempunyai jumlah pengikut yang ramai sehingga mencecah 10 juta orang. Pengikutnya termasuk juga peminat beliau dari Malaysia.

Rossa kini sudah berusia 41 tahun namun begitu wajah dan penampilan beliau tidak jauh berubah. Penampilan Rossa masih seperti di awal kemunculannya dahulu. Apakah rahsia beliau sentiasa nampak muda dari usia dan cantik ye.

Menerusi entri akaun Instagram, Rossa berkongsi beberapa gambar bersama anaknya, Rizky sedang melakukan aktiviti memanah. Dengan gaya dan penampilan Rossa yang begitu santai dengan hanya memakai tshirt dan seluar jean, Rossa nampak seperti adik-beradik dengan Rizky.

( Klik butang kanan -> untuk gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

🎯🏹

A post shared by Rossa (@itsrossa910) on

Rata-rata netizen menyatakan Rossa seperti seorang kakak bersama adik. Antara komen-komen mereka :

” Ade kakak kompak bgtt .. “

” Awet muda terus teh. Love you .. “

” Slide ke 2 dan ke 3 nice banget uwaww.. “

” Kakak adik tuh… “

” Awet muda dan sehat,semoga penuh berkah.. “

” Ini adek kakak .. “

” Ini adik dan kakak ya? Awet muda sungguh.. “

Wah, sungguh untung buat Rizky mempunyai ibu yang sentiasa nampak muda dan cantik. Pastinya Rossa mempunyai amalan untuk sentiasa nampak cantik. Semoga Rossa sentiasa berbahagia selalu bersama anak tercinta dan terus berjaya dalam karier nyanyian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rossa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..