” Comelnya Salama. Dagu macam Mima, mata macam abang Syeriv.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Syatilla Melvin, Salama Samheizy Setelah Berusia Sebulan Raih Perhatian Peminat. Alahai Makin B4mbam Amama, Dah Rupa Abang Syeriv La Pulak. Dagu Tu Semua Ikut Bapak, Comel !!

Tanggal 9 Mei yang lepas, pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin telahpun menimang cahayamata ketiga mereka seorang bayi perempuan. Menamakan puteri kedua mereka ini sebagai Salama Samheizy, wajahnya diperkenalkan kepada umum 2 hari selepas dilahirkan.

Pada perkongsian terdahulu, Syatilla ada memaklumkan selepas 4 hari bersalin, Syatilla terp4ksa dit4han semula di h0spital kerana menghadapi Sp1nal head4che att4ck yang sangat ter0k. Keadaan ini membuatkan Syatilla tak boleh bangun dan menyusu baby.

Meninjau entry terbaru Syatilla di akaun Instagramnya, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbaru Salama. Genap usia Salama sebulan, berat badan Salama naik 1 kg dari berat ketika lahirnya. Waktu lahirpun sudah 3kg, sekarang Salama sudah 4kg.

Syukur Syatilla panjatkan kerana Salama membesar dengan sihat dan sempurna. Ketika lahir ramai peminat yang mengatakan wajah Salama seperti wajah Sarima, sekarang sudah beralih arah ke wajah Syeriv lah Salama.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sejak ia dimuatnaik, posting oleh Syatilla ini telahpun meraih hampir 20 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Comelnya anak, copy muka pak betul ni haha. Dagunya segak taj4m, alhamdulillah anugerah tak ternilai.. “

” Dagu dia, ger4mnya. Comellah Salama, makin comel. Dagu macam Mima, mata macam abang Syeriv.. “

” Cantik sungguh lah bud4k Amama ni, muka tu ger4mnya tengok. Muka abang Syeriv la pulak sekarang.. “

” Indah elok ciptaan Allah, Alhamdulillah. ger4m nak kek0h kek0h, pinjam sat boleh ke.. dagu copy paste mima.. “

” Comelnya Salama, dah macam muka Syeriv lah. Copy abang Yip sangat ni, cute perfect.. “

” Dagu semua ikut pak, comelnya nak g1g1t dagu tu. Muka bapak pun ye, muka Syeriv pun ye Amama ni. Makin comel lah dia.. “

” Ish tak istiqomah la Amama ni, dah muka abang Syeriv la pulak haha. Cantik sangat awak ni baby kecik. Ger4m tengok.. “

Bertambah berat bermaksud bayi membesar dengan sihat dan mengikut perkembangan yang sepatutnya. Semoga Salama terus sihat, menjadi anak yang solehah buat bapak dan bubu serta adik yang baik untuk Abang Syeriv dan kakak Sarima.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin, IG Salama Samheizy

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..