” Cincin tu macam cincin kawan beri.. ” – Netizen

Video Wan Sharmila Bermain Tik T0k Menyebut ‘I Love You’. Namun Komen Daripada Syazwan Zulkifly Buat Peminat Teruja. Alahai Tumpah Lori Gula Ni Kepeng, Sweet Sangat !! 

Kemesraan hubungan antara Wan Sharmila dan Syazwan Zulkifly sangat disenangi oleh peminat mereka. Gandingan mereka dalam drama yang serasi dan punya chemistry tersendiri membuatkan lakonan mereka nampak hidup dan men1nggalkan imp4knya pada penonton.

Meninjau akaun Instagram Wan Sharmila, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Lala bermain aplikasi Tik T0k. Video itu yang menyebut ayat I Love You dan Lala turut menulis di kapsyennya meminta peminat turut mengucapkan ucapan itu terhadapnya.

Bagi yang mengikuti kisah Lala dan Syazwan, pastinya sering kali posting dan live Lala akan ada komen daripada Syazwan. Perangai Syazwan yang suka menyak4t Lala tidak hanya di set penggambaran malah hingga ke alam maya juga tidak puas Syazwan mengenakan Lala.

Muka Lala yang tersenyum malu setelah menyebut I love you itu nampak manis sungguh. Lala sememangnya tidak pernah tidak cantik, ayu dengan caranya sendiri. Senyuman Lala itu antara daya penariknya dan bukan sahaja peminat memuji malahan Syazwan sering mengatakan Lala ini cantik.

Jom tonton video di bawah :

Alahai comel sangat bila Lala bermain Tik T0k ini. Kena pulak dengan video I Love You lagi sakan peminat mengus1knya dengan Syazwan. Antara komen-komen mereka :

” Jika dia jodohmu.. satukanlah hatinya dan hatimu.. aminn.. “

” Kami dpt baca isi hati tu. berseri² skrin enpon kmi hri ni lala… oooo lala, jwb leeeee.. “

” Syazwan nmpk nor stalker lala up video comment terus.. Alhamdulillah moga cepat2 ke jinjang pelamin… Aamiin.. “

” Auchhhh.. come on, straight to the point.. Try hard bang i support dri blakang… jgn put0s asa.. “

” Cepatlah bro masuk meminang.. ishhhh bersemuttttt je laaaaa.. “

” Syazwan tnggu “klu” je tuu, dh kene sgt la syzwan reply, cayaa lahhh.. “

” Cincin tu macam cincin kawan kasi. Makin semangat syazwan kita nii.. “

” Whoaaa Ayat2 cinta.. Terkeluar.. I love you.. Oops tu di tujukan untuk syazwan.. Hehehe.. Apa pun kita love you too.. Hehehe.. “

Komen daripada Syazwan yang ditunggu-tunggu peminat setia mereka akh1rnya muncul jua. Ehem Ehem sweet sangat Syazwan ni :

Ad0i bersemut-semut betul Syazwan dan Lala ini, macam mana peminat nak move on, sesuatu sangat cara menyak4tnya itu. Apa pun, doa peminat untuk Syazwan dan Lala sentiasa mengiringi. Semoga kedua-duanya sentiasa success dan semakin bersinar dalam karier seni mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Sharmila, IG Syazwan Zulkifly

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..