” Besar nanti confirm suka nyanyi macam mummy.. ” – Betty Rahmad

Betty Rahmad Kongsi Video Sedang Menyanyi Bersama Anaknya, Ardy Wira. Namun Gelag4t Wira Yang Pandai Sambung Lirik Ibunya Buat Ramai Terhibur. Part Bunyi Kucing Tu Memang Comel Sangat !!

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik penyanyi dan pelakon, Betty Rahmad telah berkongsi video dia sedang menyanyi bersama anak kesayangannya, Ardy Wira. Comel betul melihat dua beranak ini yang begitu leka bernyanyi malah sangat menghiburkan.

Betty sering berkongsi video-video tentang perkembangan anak kecilnya itu turut mendapat tumpuan warganet di media sosial. Bukan sahaja bijak, malah gelag4t Wira yang begitu comel pasti membuat sesiapa sahaja melihat perkongsian video oleh ibunya pasti tersenyum.

Wira yang kini telah pun berusia satu tahun lebih itu telah membuat kehidupan kedua ibu bapanya sangat bahagia. Umum mengetahui Betty yang juga merupakan adik kepada pengarah drama terkenal iaitu Erma Fatima dan pelakon Datin Umie Aida telah mendirikan rumahtangga bersama seorang usahawan, Ardy Damis.

Gelag4t Wira dalam video yang dikongsikan oleh Betty itu turut mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, Wira yang baru berusia satu tahun lebih itu bijak menyambung lirik yang dinyanyikan oleh ibunya. Malah Wira juga turut kelihatan sangat terhibur dengan bersama-sama ibunya bernyanyi.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen juga turut terhibur dengan perkongsian video oleh Betty itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Alahai ger4mnye bunyi cat tu.. “

” Pandainya dia n so hencem.. “

” Masha’Allah ad0rable sgt… Smart boy raise by great mom.. “

” So pandai laaaaaaaaaa so kyotttt.. “

” Is for “App0www”  comel je.. “

” Haha! Cute… Bijak nyaaaa.. “

” Comel nya dia, ank yang bijak, semoga Wira jd ank yg soleh, Aamiin.. “

Bijak betul Ardy Wira menyanyi, pandai pula sambung lirik ibu. Comel betul gaya dia, ger4m tengok. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Ardy membesar dengan sihat, sentiasa menjadi anak yang terbaik buat ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..