” Laki dia sumb4t baju dalam plastik beg pun jadi.. ” – Netizen

Gaya Riang Ria Faezah Elai Sekeluarga Dengar Berita Boleh Balik Kampung Mencuit Hati Peminat. Semangat Betul Masing-Masing Nak Balik Kampung Tu !!

Keluarga bahagia Faezah Elai dan pengarah terkenal Heykal Hanafiah ini sering tenang dari sebarang k0ntr0versi. Kedua-duanya yang saling menyokong kerjaya masing-masing dilihat sangat melengkapi kehidupan mereka dan menjadi contoh kepada pasangan lain.

Baru-baru ini Faezah ada berkongsikan di akaun Instagramnya satu video yang buat ramai peminat terhibur. Lakonan mereka sekeluarga yang tidak dapat pulang beraya mendapat perhatian ramai kerana telatah lucu baik dari yang besar sehinggalah anak yang kecil.

Perutusan khas yang membenarkan rentasan negeri bermula hari ini buat ramai gembira begitulah juga dengan Faezah sekeluarga. Menyambung kembali video terdahulu, lakonan mereka kali ini yang gembira untuk pulang beraya juga buat ramai peminat terhibur. Meriah betul keluarga besar Faezah ni.

Menerusi akaun Instagram, Faezah Elai telah berkongsikan satu video yang memaparkan lakonan mereka sekeluarga yang keriangan apabila mendengar perutusan khas Perdana Menteri yang membenarkan rentas negeri. Lakonan bersahaja mereka sekeluarga yang bergeg4s menaiki kereta dengan beg baju untuk pulang ke kampung mencuit hati.

J0m tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah menghiburkan ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Pintu gate tutup tak tu.. “

” Sp0rting je semua layannkan.. “

” todiaa mamii pul0nnn naaa… drive hati2 naa.. jgn laju sangat tekan sampai mer0ket atas jalan tuu.. “

” Comelnya family ni.. “

” L4ki dia sumb4t baju dlm plastik bag pun jadi.. kelakar lah.. janji dpt balek kampung.. “

” Sampai rumah tak sempat kunci.. “

” Hahaha jadi la kat hangpa satu family naa!!.. “

” P4k dia kasut pon takdan pakai nohh punya la nak pul0n.. “

Begitulah lakonan Faezah sekeluarga ni. Heykal pun jadi kelakar gar4-gar4 video balik raya PKP ni. Meriah dan menghiburkan semua peminat. Apa pun, semoga Faezah sekeluarga selamat sampai dan beraya di kampung dengan meriah ye !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Faezah Elai

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..