” Baju opah-opah pun cantik, tetap vogue.. ” – Netizen

Penampilan Syatilla Melvin Ketika Membawa Anaknya, Salama Ke Hospital Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Nampak Style Pula Pakai Baju ‘ Opah -Opah ‘ Dengan Seluar Jeans !!

Meninjau ke akaun Instagram Syatilla Melvin, perkongsian terbaru Syatilla telah mencur1 perhatian ramai. Syatilla telah memuatnaik gambarnya bersama anak ketiganya iaitu Salama ketika berada di hospital.

Syatilla membawa Salama ke hospital kerana mengalami bat0k. Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah penampilan Syatilla yang memakai baju kedah yang dipanggil oleh Syatilla sebagai baju ‘ opah-opah ‘.

Ini kerana baju tersebut selalunya dipakai oleh golongan yang berusia. Walaupun Syatilla memakai baju Kedah, penampilan Syatilla tetap nampak cantik. Tambahan pula baju tersebut dipadankan dengan seluar jeans.

Perkongsian Syatilla ini telah menerima lebih 19 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Ramai yang memuji penampilan Syatilla yang sempoi. Baby Salama yang berada di dalam stroller pun comel sangat.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Syatilla yang tetap cantik walaupun berbaju kedah. Antara komen-komen yang diberikan :

” Pakai lah apa pun tetap nampak lawo aih. Stay safe, sekarang musim orang tak sihat naa.. Hang tkpa tilla gumana pn tkpaa.. “

” Tak┬ápe lah sisturr,baju opah pun tetap cun melecun.. Tilla pakai nampak elok.. awat aku pakai terus nampak sebaya opah terus.. “

” Tapi tilla tetap no syatuuuuu walaupun pakai baju opah.. Awat pakai baju opah2 pun nampak style sgt ni? “

” Wow style lah.. Kami suka dressing lagu ni p rata.. Sempoi abis ang ni akak samtilla suka tgk ang akak.. “

” Baju opah opah pun cantik.. opah pun tetap vogue.. klau sendiri pakai confirm mcm mcik daa.. memang another level hampa.. “

” Pakai baju kurung kedah pon cantik.. smart pula baju opah tu.. Lpastu tgok…Tibe2 jd yakin nk pkai ..hehe.. “

” Kat sni pernah pakai baju opah masuk mall ,org pandang lain macammm rupnya suami sya pun pakai baju opah… hahahaha… sbb tu org pandang lain mcmmm.. “

Orang kalau dah cantik, pakailah apa pun tetap nampak cantik. Nampak sangat style gaya Syatilla apabila memakai baju kedah bersama seluar jeans. Nampaknya selepas ini baju kedah bukanlah baju ‘opah-opah ‘ lagi kan, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..