” At least dia tahu adik Sam Bunkface, haha.. ” – Daebakingz

Video Respon Shukri Yahya Apabila Ditanya Nama Penuh Siti Saleha, Namun Lain Pula Dijawab Oleh Shukri. Sampai Berdek4h Siti Saleha Gelak. Kelakar Juga Shukri Ni, Haha !!

Pasangan pelakon paling serasi yang mana drama lakonan mereka baru sahaja selesai ditayangkan di TV, Siti Saleha dan Shukri Yahaya ini sering sahaja mendapat perhatian umum. Drama yang dibintangi oleh mereka ini menjadi fen0mena sehingga bertahan ke musim ketiga.

Malah keserasian ‘Khuzairi’ dan ‘Mia’ membawa tuah apabila pasangan hero dan her0in ini berjaya menggenggam trofi Pasangan Pilihan, Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur pada 2017 dan Pasangan Drama Terbaik, Anugerah Drama Sangat pada tahun lalu.

Menerusi perkongsian Instagram Daebakingz, telah berkongsi satu video yang memaparkan satu sesi soal menyoal yang mana Shukri Yahaya ditanya nama penuh Siti Saleha. Apa yang mencur1 perhatian ramai adalah Shukri tidak dapat menjawabnya tapi mampu memberi bayangan yang Siti Saleha adalah adik kepada Sam Bunkface.

Setelah mendengar apa yang dikatakan oleh Shukri, Siti Saleha terus berdek4h ketawa. Sehingga kini video tersebut telah ditonton lebih 4 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai buat tahan kelakar juga lah Shukri ni.

Jom tonton video di bawah ini :

Jika sesekali berbal4h pun hanya disebabkan watak Khuzairi dan Mia Adriana yang dibawakan drama arahan Jamal Khan dan terbitan SR One Sdn Bhd. Di luar penggambaran hubungan Siti Saleha dan Shukri tidak pernah berdepan m4salah dan mereka sudah lama berkawan.

Kira ok lah tu, Shukri tahu Siti Saleha adik kepada Sam Bunkface kan. Apa-apa pun memang happening lah Shukri dan Saleha. Semoga Siti Saleha dan Shukri akan terus maju jaya dalam semua bidang yang diceburi oleh mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daebakingz, Siti Saleha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..