” Confident tu penting, comel jer akak tu.. ” – Netizen

Video Reaksi Dato’ Seri Siti Nurhaliza Apabila Wanita Yang Berduet Bersamanya Tersalah Masuk Lagu Buat Ramai Terhibur. Comel Jer M1mik Muka Tokti. Nasib Baik Tokti Sp0rting, Haha !!

Meninjau ke akaun Instagram Daebakingz, perkongsian satu video yang dirakamkan ketika Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Sitizone iaitu kelab peminat Dato’ Seri Siti Nurhaliza telah membuatkan ramai berasa terhibur.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Dato’ Seri Siti sedang menyanyi dengan beberapa orang peminatnya di atas pentas. Apa yang mencuit hari ramai orang ialah apabila salah seorang peminatnya tersalah masuk lirik lagu.

Hal ini bukan sahaja membuatkan Dato’ Seri Siti terkej0t malah reaksi wanita tersebut yang begitu yakin menyanyi turut membuatkan ramai yang berada di sana bersorak. Apabila wanita tersebut menyedari kes1lapannya, dia segera mencari lirik lagu yang sebenar.

Pastinya momen sebegini akan menjadi kenangan sepanjang hidup wanita yang dikenali sebagai Kak Ira ini. Bukan senang dapat menyanyi bersama penyanyi nombor satu negara ini namun ‘kesilapan’ nya tersalah masuk lagu tersebut telah membuatkan ramai terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, kebanyakan mereka terhibur melihat gelagat Dato’ Siti dan wanita tersebut. Antara komen-komen yang diberikan :

” Comel jer akak tu, siti pun comel jugak.. dua dua comel lah.. confident tu penting, haha .. kita dah l4lai selama ni .. “

” Sabar kak ira, kak ira tak pasang brek ke .. tengok balakang tu nyanyi salah lirik macam muka kak ira.. “

Majlis rumah terbuka Sitizone ini berlangsung pada minggu lepas dan disambut begitu meriah dengan kehadiran ahli-ahli daripada kelab peminat Sitizone. Dato’ Seri Siti juga begitu cantik dengan tampil berbaju kurung moden biru.

Nasib baik Dato’ Seri Siti sp0rting melayan peminat walaupun tersilap menyanyikan lagu. Reaksi wajah Dato’ Seri Siti juga comel. Semoga Dato’ Seri Siti Nurhaliza terus berjaya dalam karier seni dan terus menjadi penghibur nombor satu negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daebakingz, Dato’ Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..