” Uqasha kemain g4ngster lagi.. ” – Netizen

Family The Senrose Buat Thr0wback Gambar Semasa Kecil. Namun Gambar Uqasha Menjadi Perhatian Ramai. Wahh Semuanya Comel- Comel Tau !!

Semua pasti mengenali akan keluarga The Senrose ini. Malah mereka semua cukup sinonim dengan keunikan kecantikan mereka yang tersediri.  Seperti Uqasha Senrose dan adiknya Nelydia Senrose sering mendapat perhatian ramai mahupun dari segi lakonan dan kehidupan peribadi mereka.

Uqasha dan Nelydia pernah dikatakan kembar kerana mereka berdua memiliki wajah yang seakan seiras. Malah raut wajah yang cantik dimiliki oleh mereka itu juga sering dikatakan seperti ‘barbie d0ll  hidup’ . Bukan sahaja miliki wajah yang cantik, bakat lakonan mereka juga mendapat respon positif daripada penonton.

Selain mereka berdua, adik tiri mereka iaitu Raysha dan sepupu-sepupu mereka Oktovia Senrose, Aprena Senrose juga merupakan pelakon. Malah mereka memang kelihatan sangat rapat dan sering bersama-sama meluangkan masa bersama-sama.

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik Aprena, telah berkongsi satu video thr0wback gambar semasa kecil bersama adik beradik dan sepupu-sepupunya. Aprena juga turut berkongsi kapsyen bahawa gambar tersebut adalah orang yang sama cuma yang membezakan adalah tempat sahaja.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Namun gambar Uqasha Senrose telah mencur1 perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cute!!! Tengok ulang ulang nak tengok muka sesatu.. “

” Muka Uqasha time kecik hahaa muka layan je.. “

” M4ti m4ti ingat Uqashasenrose2 tuu laki masa kecik.. “

” Uqasha masa kecik suka pakai baju boy.. “

” Kenapa kak Uqasha masa kecik jadi boy.. “

” T0mboy nye kak Syah Uqashasenrose2 macam lelaki lah Kat foto tu.. “

” Uqasha kemain g4ngster lagi, hahaha comel buat muka.. “

Dari kecil yang perempuan semua dah nampak character masing-masing diva, comel je tengok semua. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga kalian semua akan sentiasa berjaya dalam bidang diceburi dan keakraban ini akan kekal selamanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aprena Manrose, Uqasha Senrose

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..