” Seumur hidup aku, aku tak pernah jumpa perempuan yang tak ada drama macam itu.. ” – Noh Salleh

Noh Salleh Cerita Sikap Mizz Nina Ketika Mereka Ingin Menyelesaikan Sebarang Masalah Yang Meraih Perhatian Peminat. Bagus Cara Mizz Nina Ni, Terbaik !!

Pasangan Noh Salleh dan Mizz Nina antara pasangan selebriti yang humble dan jarang dihimp1t kontr0versi. Bahagia bersama anak angkat mereka yang bernama Musa, kehadiran si kecil ini menambahkan lagi keceriaan rumahtangga mereka.

Meninjau akaun Instagram I. Hamil, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sedutan temubual bersama Noh. Ditanyakan soalan mengenai bagaimana cara Noh dan Mizz Nina menyelesaikan masalah, Noh menceritakan sifat sebenar Mizz Nina.

Kata Noh, seumur hidupnya belum pernah lagi Noh berjumpa dengan perempuan yang tiada drama seperti isterinya ini. Tidak suka berselindung dan straight forward, itu yang membuatkan Noh suka pada sikap Mizz Nina.

Tiada istilah drama-drama, jika Mizz Nina tidak puas hati, pasti akan diutarakan secara berdepan dan menyuarakan ketidakpuasan hatinya itu. Satu sifat yang bagus dalam sebuah perhubungan barulah tenang dan tidak makan hati iye tak.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun mendapat hampir 500 likes. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Memang best hidup bila straight forward. Jimat masa dan tenaga dari drama-drama mengarut.. “

” Ikut personaliti masing-masing.. manusia ni berbeza sifatnya.. namun yang penting setiap manusia kena berusaha ke arah yang lebih baik.. “

” Mmg best straight forward if the guy boleh accept bila ditegur directly takde kiasan. Tp kalau jenis yg cepat melent1ng tu yg bersepah drama slot akasia tu.. “

” Sebab dia jenis boleh terima apa b1ni dia tegur.. Good job brother, Senang kje orang prmpuan kalau suami macamni.. “

” Hanya suami isteri je yang faham karektor pasangan masing-masing. Contoh yang baik buat kita semua.. “

Sifat sebegini memberi kesan yang baik dalam perhubungan apatah lagi rumahtangga. Pasangan lebih dapat memahami kehendak antara satu sama lain, tidak timbul persel1sihan faham dan boleh mengelakkan bermasam muka.

Apa yang penting, antara pasangan perlu ada sifat terbuka dan saling menerima pandangan kedua-dua pihak. Semoga bahtera bahagia Noh dan Mizz Nina ini sentiasa dirahmati oleh Allah dan kekal sehingga ke akh1r hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG I.Hamil, IG Mizznina, IG Mohammadnohbinsalleh

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..