” Sedap g1la, memasing tak nak kal4h highnote. Haha.. ” – Netizen

Dodoi Anak Dengan Lagu Omar Dan Hana Berjudul Saidina Abu Bakar, Nyanyian Ernie Zakri Dan Syamel Buat Peminat Terhibur. Wah Macam Ni Punya Dodoi, Macam Tengok Konsert AJL. Lagu Bertukar Terus Genre, Sedap Dengar !!

Kehidupan pasangan duet romantis, Ernie Zakri dan Syamel banyak berubah semenjak kelahiran cahayamata sulung mereka, Nur Khawla Soleha. Khawla kini telah pun berusia 7 bulan dan membesar dengan sihat.

Meninjau akaun Instagram Nur Khawla Soleha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan bagaimana Ernie dan Syamel mendodoikan puteri mereka ini. Pada awal video, dapat dilihat Khawla sedang menguap tanda mengantuk.

Seketika kemudian, kelihatan suasana di dalam kereta dengan terpapar masa yang sudah menunjukkan jam 11 malam. Pada screen LCD kereta, video karton Omar dan Hana ditayangkan untuk Khawla.

Ernie dan Syamel turut ikut menyanyi bersama-sama lagu tersebut namun lama kelamaan pasangan ini mengubah melodi dan lenggok lagu itu seperti lagu mereka sendiri. Dengan suara lunak merdu, seperti mendengar konsert AJL pula jadinya.

Jom tonton video di bawah :

Kalau sudah namanya penyanyi, nyanyilah lagu apa pun pasti semua sedap didengar. Antara komen-komen peminat :

” Nyanyi lagu Omar dan Hana pun jadi sedap, acaner ni. Auto Khawla dapat dengar konsert free. Khawla pun terpesona dengar suara eibu daddy.. “

” Fuh terus jadi concert Ernia buat lagu Omar dan Hana. Jadi AJL terus haha. bila mak ayah penyanyi be like.. “

” Terus jadi concert haha, lagu Umar Hana yang ni best. version yang Bilal bin Rabah menitik air mata den.. “

” Sedapnya suara siap tarik tu, pebenda ni Ernie dan Syamel. Tak sabar nak tunggu Khawla besar boleh buat team koir weii.. “

” Indah hari-hari ko dik dengar konsert free hehe. Bila mak ayah penyanyi, lagu kanak-kanak pun jadi sedap dengar.. “

” Ada anak karaoke pun lagu lain macam, rancak oww. Sedap g1laaa hahaha memasing taknak kalah highnote.. “

” Nak tidurkan anak nyanyi macam dekat AJL. Best g1la haha, tiba-tiba jadi konsert Ernie Syamel ni.. lullaby another level.. “

Wah terus meriah dalam kereta dengan suara highnote Ernie dan Syamel itu. Mujurlah misi hendak tidurkan anak berjaya, lena akh1rnya si Khawla tidur. Untunglah Khawla hari-hari dapat dengar konsert free macam ni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nkhawlasoleha, IG Ernie Zakri , Tik Tok Puteriidaniaaa

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..