Pendandan Rambut Kant0ikan Persiapan Perkahwinan Intan Ladyana Dan Harris Alif.

Wahhh Nampaknya Dah Semakin Hampir Majlisnya. Dah Bau-Bau Nasi Minyak Lah !!

Rasanya ramai yang sudah tahu tentang hubungan dua selebriti ini, Intan Ladyana dan Harris Alif yang kini sedang hang4t bercinta. Walaupun perbezaan umur antara mereka berdua yang begitu jauh tidak menjadi masalah buat mereka berdua untuk menyulam cinta.

Sebelum ini, Intan pernah menaf1kan bahawa dia akan mendirikan rumah tangga pada Mac tahun hadapan bersama Harris dan dia sendiri memberitahu tidak akan merahsiakan tarikh perkahwinannya kepada umum jika benar mereka akan berkahwin.

Intan mula rapat dengan Harris pada awal tahun ini tidak gemar berkongsi kisah cintanya kepada peminat. Ini kerana dia b1mbang jika sesuatu hubungan itu tidak berakhir seperti yang diinginkan. Intan juga mengaku kematangan Harris menjadikan dia selesa bersamanya.

Namun menerusi Instastory seorang pendandan rambut terkenal di Malaysia, satu posting telah dikongsikan. Ia memaparkan Intan dan Harris berserta #mynextcelebritywedding seolah-olah memberi bayangan bahawa pasangan ini akan berkahwin tidak lama lagi.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Dengan kapsyen ‘ 2021 Semoga dipermudahkan’ seperti memberitahu bahawa pasangan ini akan mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan. Wah, nampaknya ia satu berita baik buat para peminat mereka jika benar apa yang dikongsikan.

Walau apa pun, kita perlu menanti daripada Intan atau Harris untuk mengesahkan tentang perkara ini. Jika benar, semoga dipermudahkan segala urusan pasangan ini. Jarak usia yang berbeza bukan penghalang untuk mengecapi kebahagiaan. Doakan yang baik-baik buat Intan dan Harris.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqmal Adly, Harris Alif

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..