” Pandainya Aaisyah membaca surah-surah.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Mengaji Cur1 Tumpuan Ramai Peminat. Wah, Lancar Jugak Bacaan Aaisyah. Comel Sangat Pakai Telekung !!

Memiliki wajah kacuk4n, anak kepada selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini sememangnya seorang yang cantik. Aaisyah Dhia Rana kini sudah berusia 7 tahun merupakan satu-satunya puteri pasangan ini yang boleh dikatakan sering menjadi perhatian di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, beberapa video Aaisyah sedang mengaji telah dikongsikan. Aaisyah telah membaca beberapa surah Al-Quran dengan begitu lancar sekali. Perkongsian ini telah mendapat pujian daripada netizen yang mengikuti akaun Instagramnya.

Aaisyah yang memakai telekung berwarna merah dilihat begitu comel sekali. Aaisyah membaca Al-Quran sambil didengari oleh ibunya, Rozita Che Wan. Sesekali terlihat mata Aaisyah kelihatan kuyu seperti mengantuk dan hendak tidur.

Setelah dilihat Aaisyah mula menguap, Che Ta sempat memerl1 Aaisyah dengan menyatakan sya1t4n suka bergay0t di mata ketika sedang mengaji. Apa pun aktiviti mengaji ketika PKP untuk anak-anak adalah sangat bagus untuk mengisi masa dengan berfaedah.

Jom tonton video di bawah :

Alahai comel betul Aaisyah, semoga menjadi anak yang solehah

Nampak comel sangat Aaisyah mengenakan telekung

Perkongsian video ini menerima pujian daripada netizen yang kagum dengan kelancaran Aaisyah membaca pelbagai surah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Pandai che Ta didik aisyah. masyaallah, Moga Aisyah Menjadi Wanita Solehah dan berjaya dunia akhir4t. Amin.. surah favorite aisyah.. “

” MasyaAllah Comelnya diaaa, MasyaAllah Comelnya diaaa. Alhamdulillah.. terbaik ..semoga mengej4r akhir4t sehingga dewasa dan sem0ga Aisyah dlm lindungan Allah swt.. cute lah.. “

” MasyaAllah ni yg patut dicontohi. Bijaknya syg aisyah.. Alhamdullillah Semoga aishah jd anak yg solehah. Eh aaisyah mana gigi blh g4ng dgn lara n aliciabedi nie.. cute sgt .. “

” Comeynye..semoga jd ank yg solehah. Aaisyah why so sad reading surah. so cute. ” 

” Assalamualaikum salam jumaat jugak. alhamdulillah bijak aisyah. moga jadi hafizah satu hari nanti. . comel aasiyah.. “

” Pandainya aaisyah membaca surah2. Alhamdulillah semoga jadi anak yg Solehah.. Aamin. Bukan je comel, pandai ckp org puteh, ngaji lg first class baby u.. “

Wah, pandainya Aaisyah. Pastinya hasil didikan ibubapa yangmemberikan didikan agama seawal mungkin dapat menghasilkan anak yang solehah. Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang berjaya di dunia dan di akh1rat. Mana tahu suatu hari nanti Aaisyah menjadi hafizah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..