” He left 10cm in his mother’s womb. You are so funny, haha.. ” – Netizen

Video Suami Maryam You Narae, Ryzal Buat Hal Lagi Di Dapur. Kali Ni Habis Tump4h Sampai Maryam Menjer1t Kuat. Nasib Lah Dapat Suami Rendang Ni. Comel !!

Gadis dari Korea ini semakin menjadi tumpuan peminat. Bermula dari perkataan ‘lapare nak mamp0s’, nama Maryam You Narae menjadi sebutan. Menikahi pemuda berasal dari Kelantan bernama Nik Muhammad Ryzal. Mereka sentiasa nampak ceria dan gembira bersama.

Setiap hari, pasti ada video perkongsian daripada Maryam mahupun Ryzal yang melucukan. Kedua-duanya memang suka menyakat dan mengus1k satu sama lain. Instagram Maryam hingga kini sudah diikuti seramai 522 ribu orang. Antara couple popular juga mereka berdua ni.

Ryzal yang agak rendah berbanding Maryam dipanggil Ketot oleh isterinya ini. Maryam pula tinggi dan gar4ng orangnya. Maryam yang sedang dalam proses mempelajari bahasa Melayu ini seringkali ters1lap menggunakan perkataan namun jadi bahan hiburan buat peminatnya.

Meninjau akaun Instagram Maryam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ryzal sedang cuba untuk mengambil serbuk minuman dari dalam kabinet dapur. Ryzal yang agak rendah terpaksa berjinjit kaki untuk mencapai barang itu. Maryam pula merakam secara sembunyi-sembunyi.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Ryzal ini mencuit hati dan menghiburkan ramai peminat mereka. Ada-ada sahaja yang nak dijadikan bahan gad0h manja suami isteri ini. Antara komen-komen :

” You so funny. He’s lucky to have u. Barakhallahufikhi.. “

” Rezki kuat org tua2 ckp… Hahaha Sbb tu dapat wife tinggi.. “

” Hahaha he left 10cm in his mothers womb.. “

” Terbaik maryam dan ryzal. Till Jannah. Aamiin7x.. “

” Adoilaa maryam. Laki bini rajin menyakat.. “

” Gembira Friday tak tahan tu but takpela good try.. “

” Everyday problem for โ€˜not so tallโ€™ people. Buy a stool lah maryam hehe.. “

” Hahahahaha lelaki yang tak cukup inci comel.. “

” Orang dulu-dulu cakap, suami pendek ni murah rezeki tau hahaha.. “

Guna chopsticks pun berjaya Ryzal tarik plastik Vico itu. Dari nak mengenakan Ryzal, nampak tump4h je serbuk minuman tu terus menjer1t Maryam. Apa pun, semoga hubungan ini berkekalan hingga ke anak cucu dan gembira selalu selama-lamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..