” Gar4ngnya Eshaal, mar4h apa sama daddy tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Eshaal ‘Bergad0h’ Dengan Daddy, Akim Ahmad Namun Sesuatu Yang Tidak Dijangkakan Berlaku. Kesian Eshaal, Sak1t Tu !!

Eshaal merupakan anak kepada pasangan selebriti Akim Ahmad dan Stacy Anam. Eshaal kini sudah berusia 3 tahun dan merupakan satu-satunya anak pasangan ini. Walaupun begitu Eshaal mempunyai seorang kakak yang bernama Bella De Luna Valentina berusia 8 tahun.

Bella merupakan anak angkat Stacy yang dijaga olehnya sejak masih bayi lagi ketika Stacy masih bujang. Pasangan ini telah mewujudkan akaun Instagram buat anak mereka dengan menggabungkan nama Bella dan Eshaal sebagai Beyshal.

Menerusi entri terbaru di akaun Instagram tersebut, satu video Eshaal bersama Akim telah dikongsikan. Eshaal dilihat sedang memar4hi bapanya dengan menyatakan ‘tidak mahu’. Tidak pasti apa yang Eshaal tidak mahu tetapi gelagat Eshaal yang begitu gar4ng mencur1 perhatian netizen.

Eshaal kemudiannya menghent4k-hent4k meja dengan menggunakan sesuatu untuk menunjukkan tanda tidak puas hati. Pada akhir video tersebut Eshaal seolah-olah ingin membaling benda tersebut tetapi dia tersilap langkah akhirnya memakan diri sendiri. Alahai, kesian Eshaal !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen menyatakan Eshaal terkena balasan kerana tidak mahu mendengar cakap daddy. Antara komen-komen mereka :

” Itu la, tak baik buat macam tu tau. . “

” Ndak tu menang1s klu mumynya ndak tegur.. “

” Mar4h apa sama daddy tu.? Ishai ishai. Gar4ng.. “

” Tulaaa Ishaii ketulahan marah daddy.. hangen nye kaw neh.. “

” Comel je tgn dia bila ckp tdk mau. apa yg tidak mau tu.. “

” Gar4ngnya chal.. Auntie lak ng1lu tengok tangan awak.. “

Ad0i, nampak sak1t di situ. Lain kali Eshaal jangan melaw4n cakap daddy, kan dah terkena balasan. Apa pun, semoga Eshaal membesar menjadi anak yang baik dan mendengar kata serta menjadi anak yang solehah. Yang penting jangan gar4ng sangat tau.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..