” Comelnya, penghibur mommy dan daddy ni.. ” – Netizen

Video Terbaru Isaac Raees Sudah Pandai Hendak Berceloteh Buat Ramai Peminat Ger4m. Alahai, Comel Sangat Mulut Tu Terkum4t-Kam1t !!

Si comel, Isaac Raees antara si cilik yang sering menjadi perhatian di media sosial. Wajahnya yang comel pastinya mewarisi wajah ibubapanya iaitu Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza. Kedua pasangan selebriti ini sememangnya sama cantik dan sama padan.

Meninjau ke satu akaun bernama InaiJari, satu video terbaru Isaac telah dikongsikan. Video tersebut diambil menerusi Instastory Zahirah. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Isaac yang sudah pandai hendak berceloteh.

Seperti perkembangan bayi lain, Isaac dilihat sudah pandai memberi respon apabila diajak berbual. Bahasa bayi sememangnya sangat comel kan. Siapa tidak ger4m melihat Isaac yang comel ini. Nampak macam peramah jer kan.

Selain itu, di akaun Instagram peminat pasangan ini turut berkongsi gambar Isaac bersama bapanya. Wajah Isaac yang gemar tersenyum dalam kebanyakan gambar yang dikongsikan turut mencairkan hati yang memandang.

Jom tonton video di bawah :

Lagi gambar Isaac yang tidak lekang dengan senyuman :

Perkongsian ini membuatkan ramai peminat ger4m melihat kecomelan Isaac. Antara komen-komen yang diberikan :

” Cakap apa lah tu si hencem nie.. Issac cakap ape tu alahai comelnya.. His own language too cute.. morning isaac.. ” 

” So cute. Dah pandai cakap nanti let1h daddy dan mummy nak melayan dia bercakap. Boy you are so cute.. “

” Comel terlebih ni.. Morning Isaac… kening tu.. Nak tengok isaac nang1s lah.. celoteh apa tu sayang.. Issac raees is such a handsome & adorable baby boy.. “

” Suka betul tgk Isaac ni ada je dia nk buat sesuatu.. Makin handsome plok bdk ni.. Dah besar, handsome boy.. “

” Alaaa comelnyer ge4m la isaac ni nk gom0l la.. Isaac ni good boy tgk always smile.. tak pernah tak handsome.. “

” Cutenyaaa, giginya dah mau tumbuh.. Comelnya perhibur  mommy and daddy dia . Mashallah comel sangat.. manjanya.. “

Semakin seorang bayi itu membesar pastinya semakin banyak perkembangan yang dilaluinya. Semoga Isaac Raees membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG InaiJari, Zahirah Macwilson, Lovezm95

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..