” Cantiknya semua. Bibir semua sepesen sama.. ” – Netizen

K0ngsi Gambar Bersama Keluarga, Wajah Adik Beradik Nora Danish Jadi Tumpuan Peminat. Part Bibir Tu Sama Betul Bentuknya. Comel !!

Bintang utama drama Puteri, Nora Danish sudah cukup popular di Malaysia. Wajah comelnya yang seperti remaja itu buat dirinya sentiasa mendapat perhatian peminatnya. Tidak hanya raut wajah, malahan suara manjanya itu lagi buat dirinya nampak muda sentiasa.

Ramadhan di kala PKP ini memberi kenangan indah buat Nora. Walaupun terpaksa berkur0ng di rumah sahaja, namun hikmah di sebaliknya terlalu banyak kebaikan yang dilakukan apabila berada di rumah. Lebih banyak masa untuk beribadah dan untuk beramah mesra dengan ahli keluarga.

Anak bongsu dari empat orang adik beradik ini yang mana kesemuanya adalah perempuan. Menggunakan ruang waktu yang ada, Nora sempat berkumpul bersama adik beradik dan ibunya di malam-malam akhir Ramadhan ini untuk sama-sama menger4tkan siluturrahim dan sama- sama beribadah.

Menerusi akaun Instagram, Nora Danish telah berkongsikan beberapa keping gambar yang menunjukkan selfie beliau bersama kakak-kakak, ibu dan anak saudaranya. Kecantikan wajah mereka semua menar1k minat netizen. Cantik-cantik semuanya walaupun tanpa mekap.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Danish’s 💜 hari ke 6 terakhir Ramadhan

A post shared by Mrs Nedim (@noradanish) on

Wajah ahli keluarga Nora ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Beautiful fam!.. “

” Kak nora danish you really g0rge0us walaupun pakai telekung.. “

” Cantik semua.. “

” Cantiknya semua.. “

” Bertelekung hitam comel nye lah.. “

” Everyone is so beautiful.. “

” Lawa-lawa semua.. “

” Suka tengok family Nora Danish ni.. Semua lawa-lawa.. “

” Bibir semua sepesen sama.. Comel je.. “

Seronok memandang keluarga Nora yang ceria dan berkumpul bersama ini. Semuanya natural beauty dan berseri-seri wajahnya. Moga semua amal ibadah mendapat ganj4ran pahala dari Allah. Kami di Berita Kopak berharap agar Nora sekeluarga sentiasa bahagia dan ceria selalu bersama selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..