” Bila anak terlamp4u jujur, terus keluar loghat Pahang.. ” – Netizen

Video Noorkhiriah Bertanyakan Sesuatu Kepada Anaknya Yang Mencuit Hati. Terkej0t Khiriah, Daripada Speaking Mat Salleh Terus Tukar Loghat Pahang, Hehe !!

Nama pelakon Noorkhiriah ini memang dikenali ramai. Sudah lama berkecimpung dalam industri seni, bakat lakonan Khiriah memang tidak dapat disangkal lagi. Bahkan banyak drama-drama lakonannya mendapat pujian para penonton.

Meninjau di akaun Instagram Daebakingz telah berkongsi satu video yang memaparkan Khiriah sedang berbual bersama anak kecilnya yang dikenali dengan nama Nur. Kelihatan dua beran4k ini sedang berada dalam kereta.

Kedengaran dalam video itu juga, Khiriah telah bertutur bahasa Inggeris bertanyakan kepada anaknya adakah seronok dapat meluangkan masa bersama. Namun jawapan yang diberikan oleh Nur membuatkan Khiriah terkej0t.

Bukan sahaja terkej0t, malah Khiriah terus bercakap loghat negeri Pahang dengan Nur. Kata Khiriah menyak4t Nur, hari tersebut Nur telah menghabiskan duitnya, namun Nur masih lagi belum gembira. Sehingga kini video Khiriah bersama Nur telah ditonton lebih 2,300 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Terhibur mendengar celoteh Khiriah dengan anak kesayangannya. Kemain jujur si kecil itu apabila bercakap, mahunya si ibunya tak terkej0t. Apa-apa pun video ini ianya sekadar perkongsian Khiriah mengenai gelagat comel anaknya.

Bagi yang mengenali Khiriah, pasti mengetahui Khiriah turut mempunyai perwatakan yang kelakar. Mungkin ramai juga yang mengetahui yang Khiriah juga seorang yang melat4h. Sebelum ini Khiriah sering berkongsi video dis4kat oleh rakan-rakannya sehingga melat4h dan membuatkan yang menonton tidak kering gusi ketawa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG daebakingz, khiriah17

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..