” Al4mak, kes1an tak sempat nak p0tong kek.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Mark Adam Yang Ke- 42 Bersama Keluarga. Namun ‘Kej0tan’ Daripada Isterinya, Norazah Redzuan Buat Ramai Terhibur. Alahai, Memang Kena Pr4nk Ter0k Ni, Haha !!

Nama Mark Adam memang antara yang cukup dikenali ramai. Jejaka yang berasal dari negara Filipina ini pada awalnya dikenali sebagai seorang penyanyi di Malaysia. Namun kini, Mark juga turut bergelar seorang pelakon dan seorang pelawak.

Meninjau di akaun Instagram Mark, telah berkongsi video dan beberapa gambar yang memaparkan sambutan hari lahirnya yang ke- 42 tahun. Dilihat pada video tersebut, sambutan hari lahir Mark ditemani oleh isteri tersayangnya, Norazah Redzuan.

Mark turut memberikan kata ucapan ribuan terima kasih kepada isteri serta kedua ibu bapa dan mendoakan kesejahteraan buat mereka. Malah, pada perkongsian video pertama, setelah lagu hari lahir dinyanyikan sesuatu telah terjadi kepada Mark.

Rupanya, Mark ‘terken4’ dengan isterinya dimana, Norazah telah menol4k Mark yang ingin mem0tong kek hari lahirnya telah jat0h ke dalam kolam air. Hingga kini perkongsian oleh Mark itu telah mendapat lebih 15 ribu tanda suka dan ratusan komen daripada netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada Mark adalah rakan-rakan artis dan ramai yang terhibur melihat apa yang telah terjadi kepada dirinya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Markkk Happy birthday my brother, semoga Allah sayang selalu, semoga Allah rahmati selalu,sukses dunia dan akhir4t.. ”  – Shuib Sepahtu

” Happy birthday my brother. Semoga Allah sentiasa merahmati abang n family dunia akhirat dan dimurahkan rezeki aaminn yarabbal a’lamin.. ” – Yusuf Bahrin

” Happy bornday buddy, moga panjang umur murah rezeki dan setiasa dalam rahmat Allah swt.. ” – Fizie H0t Fm

” Al4mak, kes1an tak sempat nak p0tong kek Mark, haha lawak lah. Happy birthday Mark, semoga sihat2 selalu.. “

” Wahh meriah, kek hari jadi banyak tu. Hehe Mark terkena dengan isteri lah, alahai mesti tak sngka nak kena t0lak jat0h dalam air.. “

” Hahaha ad0i, kawan baru semangat nak p0tong kek, sekali kena t0lak dalam air da. Hahha comel tengok pasangan ni, selamat hari lahir Mark.. “

” Happy birthday Mark yang ke 42 tahun, masih nampk muda walaupun dah menjangkau usia 40-an. Bertabah lah Mark, kena pr4nk dengan isteri.. “

Tak sempat nak p0tong kek dah kena tol4k, haha kelakar tengok muka Mark yang pasr4h dalam air. Apa-apa pun, kami dari Oh Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir Mark, moga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Mark Adam

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..