” Your jodoh is on the way Cap. Maybe waze dia r0sak.. ” – Netizen

Ini Ucapan Caprice Buat Mira Filzah Ketika Dihubungi Oleh Wartawan. Alahai Takpe Lah Caprice, Bunga Bukan Sekuntum !!

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli merupakan seorang penyanyi, penulis lagu, penerbit rakaman, ahli perniagaan dan penceramah motivasi Malaysia. Caprice mula aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 2007 dan beliau bernaung di bawah syarikat rakaman Caprice Records.

Kebanyakan lagu-lagunya dinyanyikan dalam bahasa Inggeris serta bergenre hip hop dan rap. Lagu yang melonjakkan nama beliau ialah Lenglui dan Dem Girls. Lain-lain single yang dipopularkan olehnya ialah Teman, Fantasy Girls, Thinking Of You dan banyak lagi.

Caprice juga merupakan pengasas aplikasi pendidikan Classruum di bawah Caprice Technologies. Jika anda mengikuti akaun Instagramnya, Caprice sering berkongsi pendapatnya tentang isu semasa terutamanya isu yang tul4r di media sosial.

Menerusi akaun Instagram, Caprice memuatnaik video beliau dihubungi oleh wartawan Mstar untuk meminta respon Caprice setelah Mira Filzah mendedahkan dirinya sudah berpunya. Wartawan Mstar turut meminta Caprice memberi ucapan kepada Mira.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memberi pelbagai respon kepada Caprice. Antara komen-komen mereka :

” Love ur word Cap, we married for Allah. Stay strong.. “

” Your jodoh is otw. Maybe waze dia r0sak. InsyaAllah soon or later she will arrive.. Stay cool.. “

” Kita gentleman la. So be professional.. “

” Jgn camni Cap. Sed1h saya tgk.. “

” Cap jangan nang1s cap.. Bunga bukan sekuntum bro.. “

” Semoga Cap cpt jumpa jodoh. Amin.. “

Nampaknya Caprice pun tiada apa masalah atau pun makan hati apabila Mira sudah berpunya. Sangat betul apa yang Caprice cakapkan tentang kita berkahwin adalah kerana Allah. Kepada Caprice jangan risau, jodoh anda pasti sedang menanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Caprice, Mira Filzah by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..