” Your daughter macam Zahirah Macwilson lah. G0rgeous !! ” – Netizen

Muat Naik Gambar Sambutan Hari Raya Aidilfitri Bersama Anak-Anak Namun Penampilan Anak Perempuan Vanidah Imran, Mariyam Cur1 Perhatian Ramai Netizen. Wah, Macam Kakak Dan Adik Sahaja !!

Vanidah binti Amran merupakan bekas isteri kepada pelakon Rashidi Ishak. Vanidah aktif sebagai seorang pelakon, model dan pengacara.  Beliau telah bercer41 dengan Rashidi pada tahun 2018 setelah 18 tahun mendirikan rumah tangga.

Perkahwinan mereka telah dikurniakan sepasang cahaya mata bernam Mikail dan Mariyam. Kini kedua anak mereka telah meningkat remaja dan tinggal bersama Vanidah. Vanidah pernah dinobatkan Pelakon Wanita Terbaik dan Festival Filem Malaysia ke-20 pada tahun 2007.

Beliau juga pernah menjadi pengacara rancangan Nona pada tahun 2011 menggantikan Maya Karin. Vanidah juga turut banyak membintangi drama TV sejak tahun 1994 dan masih menerima tawaran lakonan sehingga kini. Filem lakonan terbaru beliau pula ialah Daulat.

Menerusi akaun Instagram, Vanidah memuat naik gambar- gambar sambutan hari raya aidilfitri bersama dua orang anaknya, Mikail dan Mariyam. Bertemakan warna hitam, tiga beran4k ini dilihat begitu manis dan cantik sekali di pagi hari raya.

View this post on Instagram

Selamat Hari Raya …Maaf Zahir Batin from us.

A post shared by Vanidah Imran (@vanidah_imran) on

Namun penampilan Mariyam telah mencur1 perhatian ramai kerana wajahnya saling tidak tump4h seperti ibunya semasa muda. Malah ada yang menyatakan seiras pelakon Zahirah Macwilson. Antara komen-komen mereka :

” Kak v, ur doter mcm zahirah macwilson lar..gojez!! Same like d mummy.. selamat ari raya.. “

” Selamat Aidilfitri V and family…. moga bulan kemenangan ini pencet0s kejayaan berterusan.. “

” Selamat hari raya.. K0mpius dah mana satu mak mana satu anak .. “

” She got ur smile Vanida… “

” Mirip ibu dia. Semoga menjadi ank yg berjaya dunia akhir4t.. “

” Ada iras zahirah mcwilson.. “

Wah, nampak seperti adik-beradik sahaja antara Vanidah dan anak-anaknya. Walaupun sudah berusia 46 tahun namun Vanidah masih kelihatan muda remaja seperti dahulu. Di kesempatan ini kami di Oh Kopak mengucapkan Selamat Hari raya Aidilfitri buat Vanidah sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Vanidah Imran

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..