” You memang berbakatlah Zulin. Satu dalam sejuta.. ” – Netizen

K0ngsi Drama Hasil Suntingannya Bersama Kajol, Zulin Aziz Terima Banyak Pujian Daripada Netizen. W0ww.. Part Menang1s Tu Memang Menjadi Betul. Terbaik !!

Nama pelakon Zulin Aziz cukup dikenali ramai di mana, bakatnya dahulu telah dicungk1l oleh Dato’ Rosyam Noor dalam pencarian bakat baharu dalam bidang lakonan, ‘ Pilih Kasih’ musim pertama. Zulin atau nama penuhnya, Farah Azleenda binti Abdul Aziz ini juga merupakan antara 20 finalis program tersebut.

Bakatnya bukan pada bidang lakonan sahaja, Zulin juga mampu bernyanyi, berlawak, mengacara dan lain-lain lagi. Anak jati Kuala Lumpur ini mula membuat penampilan pertama lakonannya ialah dengan membintangi drama Begitukah Cinta yang dibintangi oleh Nazim Othman dan Ainul Aishah yang disiarkan di TV3 pada tahun 2011.

Sepanjang tempoh Perint4h Kaw4lan Pergerakan ( PKP) dilaksanakan, Zulin telah menghasilkan beberapa drama pendek hasil suntingannya sendiri dan turut dikongsikan di laman media sosial. Video daripada Zulin Aziz itu sememangnya juga menjadi pilihan netizen untuk ditonton.

Jika sebelum ini kisah yang dilakonkan oleh Zulin Aziz adalah bersama aktor Bollywood terkenal seperti Shah Rukh Khan dan Arjun Rampal. Tinjauan terkini di Instagram, Zulin sekali lagi berkongsi keratan video lakonannya bersama her0in Bollywood iaitu Kajol.

Jom tonton perkongsian video oleh Zulin di bawah ini :

Hasil lakonan kreatif oleh Zulin itu telah membuat ramai terhibur dan rata-rata netizen turut memuji bakat lakonan yang ada pada Zulin. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tk memasal sak1t jant0ng lak minah tuh.. “

” Pinang dengan Bismillah ke sis.. “

” Ha .. Tu dia setelah lama menunggu… Kajol dah muncul.. ” 

” Berat dh ni… Berat…Cepatlah pkp habis…. Nanti sampai 3 madunya… Hehehhee… Jgn m4rah… Bergurau..”

” Ape sed1hhh sgt HAHAHAHAHAH.. Sed1hh tapi aq nak ketawaaa guling2.. “

” Wahhh  minat betul laa.. Menjadii !!  Cute mmg kreatif.. “

” Terbaikk sis pulak yg menghayati betul-betul.. “

” You memang berbakatlah Zulin ..1 dalam sejuta.. “

Woww.. Memang terbaik. Hasil suntingan video drama lakonan daripada Zulin Aziz memang semp0i. Memang patut pun dapat banyak pujian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga Zulin sentiasa berjaya dalam karier Zulin sebagai anak seni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..