” Yang sambut ulangtahun Willam, yang meniup lilinnya Bentley.. ” – Netizen

Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran William Hammington ‘The Return Of Superman’, Eh Tapi Kenapa Bently Pulak Yang Lebih Ni. Part Bently Tak Sabar Nak Tiup Lilin Dan Tep0k Ap1 Tu Kelakar !! 

Tentu ramai peminat di Malaysia yang suka menonton rancangan The Return Of Superman. Rancangan yang sangat popular sebaris dengan rancangan Running Man ini sangat dinanti-nantikan oleh para peminat. Rancangan ini melibatkan beberapa selebriti lelaki dan anak-anak mereka.

Umum juga telah mengetahui konsep rancangan The Return Of Superman ini ialah melibatkan kisah anak-anak selebriti Korea yang dijaga oleh ayah mereka sepenuhnya apabila ibu mereka keluar untuk beberapa hari. Pelbagai kisah lucu dan kekalutan sang ayah dapat dilihat dalam setiap episod.

Antara selebriti yang terlibat untuk rancangan ini ialah pelawak terkenal Korea bernama Sam Hammington bersama dua anak lelakinya. Pelawak terkenal ini berasal dari Australia ini telah berkahwin dengan wanita Korea dan memiliki dua orang cahayamata bernama William dan Bently.

Meninjau di instagram milik Bently Hammington, kita dapat menyaksikan perkongsian sambutan hari lahir abangnya William. Tetapi seolah-olah sambutan ulangtahun itu untuk Bently kerana dia pula yang tidak sabar meniup lilin. Untuk pengetahuan, William dan Bently hanya berbeza usia setahun sahaja.

Mari kita tonton video sambutan hari lahir William di bawah ini :

Aksi tidak sabar Bently ini menerima pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen ialah :

” Yang ulangtahun Willam, yang niup lilinnya Bentley.. “

” Sudah tradisi seorang adik, untung William abang yang baik.. “

” Kok lambat mau niup, pake tangan udah ya.. “

” Tangan Bently ni ant1 pan4s yah.. “

” Bentley thats easy you touch the f1re with your small tiny hand.. “

” Why did you do that lovee, so cute.. “

” Did he try that sl4p the f1re ? Lmfao Bentley and his cha0tic energy.. “

Alahaii seronok betul tengok gelagat mereka berdua ini, William sentiasa mengalah dengan adiknya. Dengan gaya rambut bulat menutupi telinga membuatkan William bertambah comel. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan Selamat ulangtahun kelahiran William, semoga membesar dengan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bently Hammington

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..