” Yang last tu kelakar, nampak terkej0t betul. Haha.. ” – Netizen

Video Marsha Milan Sedang Berlatih Menyanyi, Namun Telatahnya Ketika Terkej0t Saat Video Dirakam Buat Ramai Terhibur. Apa-Apa Pun Memang Padu Lah Suara Marsha !!

Persembahan Marsha Milan menerusi lagu berjudul Cinta di pentas Anugerah Juara Lagu 36 (AJL36) lalu cukup memberikan kesan kepada penonton. Penuh emosi dan menghayati lirik, kebolehan vokalnya juga berjaya mencur1 perhatian ramai.

Biarpun hanya berseorangan di atas pentas, namun dengan penghayatan penuh emosim membolehkan Marsha Milan memenangi persembahan terbaik. Terbaru, meninjau di akaun Instagram Marsha ada berkongsi satu video yang memaparkan Marsha sedang berlatih menyanyi lagu barunya.

Dalam video itu, Marsha sedang berlatih di sebuah bilik record. Setelah berjaya dengan lagu Cinta, kali ini Marsha telah mengeluarkan lagu barunya yang bertajuk ‘Kembali Terang’. Namun saat akhir video tersebut sedang dirakam, telatah Marsha yang seakan terkej0t sangat mencu1t hati.

Seloroh Marsha menerusi kapsyen, apabila sedang berlatih lama di dalam bilik record, dirinya merasa ser4m. Hal ini kerana, Marsha tidak tahu ketika berlatih menyanyi, telatahnya sedang direkod oleh seseorang (kenalannya)

Jom tonton video di bawah ini :

Selain terhibur dengan telatah Marsha dalam video, ramai yang memuji suara Marsha ketika menyanyi. Antara komen-komen menarik adalah :

” Yang last tu kelakar, nampak terkej0t betul, haha. Tapi memang suara Marsha memang level power lah.. “

 ” Dah dengar, memang mantap best sangat lagu Marsha. Semoga Marsha akan terus berjaya, sy peminat Marsha.. “

” Kak Marshaaaa really love this kembali terang. Sehari berapa kali repeat turun balik kerja dgr lagu ni full volume hahahaha.. “

” Tingginya suara she. Dah dengar, dap dap, your terkej0t-ness is hilarious. Hehe muka cu4k last tu paling comel.. “

” Hahaha mhunya tak seram, tengah nyanyi pusing belakang terus nampak orang tengah record, hahahaha.. “

” Hahaha sorry tergelak, ‘ buduh terkaj0t sia comel baaa. This the best song lah Marsha, terbaik sangat.. “

” Hahahaa muka terkej0t tak0t pun so cute lah Kak Marsha. Sedap lah suara Kak Marsha sekarang, suka dengar lagu ni.. “

Nyanyian Marsha memang tidak pernah mengecew4kan. Bahkan bakat Marsha dalam bidang seni suara semakin ada peningkatan. Apa-apa pun, kami dari Oh Kopak berharap semoga Marsha akan terus maju jaya dalam industri seni dan sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG marshamilan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..