” Yang last tu adik dia t0long sambung menyanyi.. ” – Netizen

Video Anak Mat Dan, Muhammad Zayne Menyanyi Lagu ‘Ciptaannya’ Sendiri Buat Ramai Terhibur. Part Akhir Siap Adik Jadi ‘ Backup Singer ‘ Pula. Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram selebriti TV Mat Dan, sebuah video anaknya, Muhammad Zayne sedang menyanyi telah dikongsikan. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Zayne menyanyi dengan gayanya yang tersendiri.

Tidak dapat dipastikan lagu apa yang dinyanyikan oleh Zayne, namun nyanyian Zayne telah membuatkan ramai pengikut Instagram Mat Dan berasa terhibur. Zayne seperti menyanyikan lagu dengan liriknya yang sendiri.

Apa yang lebih menarik ialah apabila Zayne secara tiba-tiba bertukar genre muzik kepada lagu r0ck. Dengan gayanya yang bersahaja, Zayne nampaknya tidak segan silu apabila nyanyiannya dirakam.

Zayne juga menggunakan pensel sebagai ‘mikrofon’ sambil dipegang oleh Mat Dan. Di akhir video tersebut dapat didengari suara adik Zayne iaitu Eydan Yusoff seperti turut serta menyanyi bersama abangnya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat tertanya-tanya lagu apa yang dinyanyikan oleh Zayne namun tetao menghiburkan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cannot make head or tail laa zayne, aunty tak tau la lagu apa zayne nyanyi ni…. bap4k leh bagi pencerahan skek? Hahaha… cute yg amattt.. “

” Comelnya zayne, ada back up singer lah.. may you and family be pr0tected always Ameen.. so i give zayne five stars.. “

” Comel n smart boy Zayne.. MasyaAllah.. So cute.. makin terserlah muka mat saleh.. Adik dia pulak sambung hok ngelas tu.. “

” What a beautiful song.. Lagu gapo gak zayne duk nyanyi terrr? Hahaha aunty terhibur lah.. Yg last tu adik dia t0long sambung menyanyi.. “

” Comell zayne.. U r0ck man.. hehee pakai lyrics sendiri. Terpan4h Dan terp4ku dgn konsert yg berprestij ini … “

” Future r0ckstar.. lagu ape tu Zayne nyanyi… Mende butir zayne.. untie dok paham stabuk.. Cepat betul genre lagu bertukar.. “

” Lagu Zayen very creative Creates his own tune and words.. boleh dh jadi mcm j0hn lenn0n ni… artist england.. “

Zayne sememangnya gemar menyanyi kerana sebelum ini dan banyak video Zayne sedang menyanyi telah dikongsikan di media sosial. Nampaknya Zayne ada minat ni untuk menjadi penyanyil. Semoga Zayne membesar menjadi anak yang berjaya dalam apa jua bidang di masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mat Dan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..