” Yang kecik tu comelnya . Bapak dia pun kat belakang nak juga.. “

Vide0 Tik T0k Isteri Achey Bocey, Anne Yang Menghiburkan Namun Aksi Achey Dan Anak Mereka Tiara Yang Menjadi Tumpuan. Alahai, Comelnya Tiara Menari !!

Aplikasi Tik T0k semakin popular bukan sahaja di kalangan remaja malah kanak-kanak dan golongan dewasa turut mengg1lai aplikasi ini. Tik T0k dilihat sebagai salah satu medium hiburan masa kini yang boleh menghilangkan rasa stress.

Jika dilihat di laman-laman sosial, banyak individu yang berkongsi video Tik T0k masing-masing. Ada juga yang menjadikan Tik T0k sebagai satu cab4ran yang mula menjadi tul4r dalam kalangan netizen-netizen dengan berkongsi tarian yang sama.

Golongan selebriti juga tidak ketinggalan dalam menyahut cabaran Tik T0k. Boleh dikatakan Tik T0k merupakan satu fen0mena yang menjadi kegemaran ramai. Namun harus diingat jangan sampai ia menjadi lal4i sehingga melupakan tanggungjawab lain.

Menerusi akaun Instagram, satu vide0 Tik T0k keluarga Achey telah dikongsikan. Isteri Achey, Anne membuat gaya mulut mengikut rentak muzik tersebut manakala Achey dan anaknya , Tiara pula sibuk menari di belakang. Aksi anak -beranak ini begitu menghiburkan.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ketawa melihat gelagat mereka. Antara komen-komen netizen :

” Ad0hai.. anak beran4k ni … “

” Yg kcik tu comelnya . Bapak dea pon kat blkang nak juga.. “

” Hahaha.. Yg kat tangga tu… “

” Hahaha mel4mpau anak branak ni ekkk.. “

” Terhibur ambo hok duk masok dapor ni… “

” Yang si kecik tu pun..pandai dia.. “

” Hahaha….kelakar juga family kecik achey ni..haha.. “

” Comel jak anak nya ikut.. “

Amboi, bukan main lagi Tiara turut serta menari. Pandai dia mengikut rentak muzik. Achey pun tidak ketinggalan juga di belakang. Kalau ibu dan ayah pun dah kelakar, anak pun dah pandai buat kelakar. Comel sangat aksi tiga beranak ini !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey , Anne by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..