” Ya Allah Ya Tuhanku tolong bagi aku anak.. “

Video Temubual Siti Elizad Mengenai Proses Raw4tan IVF Yang Beliau Lakukan Buat Ramai Seb4k. Semoga Elizad Dipermudahkan Urusannya..

Pelakon Siti Elizad sudah lima tahun berkahwin dan masih belum dikurniakan zuriat. Beliau telah berkahwin dengan Shamsul Baharin Rahman pada 11 Januari 2015. Beliau kini telah membuat keputusan untuk menjalani rawatan IVF bagi memudahkan beliau memiliki anak sendiri.

Elizad telah mengundurkan diri daripada menjadi pengacara Mingguan Wanita bagi menumpukan kepada raw4tan tersebut. Walaupun rawatan ini tidak menjanjikan seratus peratus berjaya namun Elizad berasa teruja dan dalam masa yang sama beliau gement4r.

Elizad terdahulu pernah menjalani pembed4han yang menyebabkan sebelah ovar1 beliau terpaksa dibuang kerana dikhuat1ri akan menyebabkan k4nser. Kini Elizad cuma mempunyai satu ovar1 di sebelah kanan dan beliau berharap rawatan kali ini berjaya.

Menerusi akaun Instagram, video temubual bersama pelakon Siti Elizad telah dikongsikan. Temubual tersebut memgenai kisah Elizad yang melakukan raw4tan IVF untuk mendapatkan anak. Elizad turut berkongsi kisah dan perasaan beliau ketika menjalani raw4tan tersebut.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen mendoakan semoga dipermudahkan segala urusan Elizad untuk mendapatkan cahaya mata. Antara komen-komen mereka :

” In shaa Allah ada rezeki akak dpt cahya mata.. “

” I feel u Ijad…. Tahun ni tahn ke 11 sy… Doakan sy dan suami mendapat zuriat sendiri.. “

” Semoga Elizad dan suami diberikan cahaya mata dan dapat merasai menjadi seorang ibu dan ayah, dapat berbakti kepada anak-anak. Allahumma amin( aminkan).. “

” Semoga di prmudahkan segala urusan Elizad dan suami.. sama2 kita doa sahabat kita ni. aminn.. “

” Semoga dipermudahkan urusan buat kita semua. InsyaAllah.. “

” Ya Allah Kurniakan lah zuriat untuk Elizad dan permudahkan segala usahanya dalam menjalani IVF Aamiin.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Elizad untuk mendapatkan cahaya mata dimakbulkan dan dipermudahkan. Semoga Elizad dan suami sabar menghadapi ujian ini. Semoga ada sinar kegembiraan dalam kehidupan rumah tangga mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, Siti Elizad by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..