” Ya Allah humblenya. Boleh main cikucak pulak. Daulat Tuanku.. “

Kedatangan Tunku Hajah Azizah Ke Garage Sale Dato’ Rizalman Tar1k Perhatian Ramai. Comel Sungguh Gelagat Tuanku Lagi-Lagi Part Pilih Seluar Tu. Manja Sangat !!

Kejayaan pementasan konsert Kesuma Jiwa terus menjadi sebutan peminat. Pertunjukan fesyen terakhir dari pereka fesyen tersohor Malaysia, Dato’ Rizalman Ibrahim ini menjadi tumpuan ramai. Konsert pada 20 Februari lalu menyaksikan gabungan di antara muzik klasik dan fesyen yang mana penyanyi Dayang Nurfaizah menjadi penyanyi untuk kesemua lagu-lagu sepanjang konsert itu berlangsung.

Turut membuat kej0tan dengan kehadiran khas Hael Husaini, suasana dewan menjadi gam4t. Namun lebih memeranj4tkan apabila Dato’ Rizalman mengumumkan pengundur4nnya daripada dunia fesyen. Berita ini membuatkan semua peminatnya merasa sed1h .

Sempena rekaan akhirnya untuk Zalora, Dato’ Rizalman telah mengadakan jualan besar-besaran di butiknya di mana kesemua koleksi baju, beg tangan dan kasut rekaannya dijual di situ dengan harga promosi bermula 28 Februari sehingga 1 Mac 2020.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Rizalman telah berkongsikan beberapa sedutan video di mana kelihatan Raja Permaisuri Agung, Tunku Hajah Azizah telah hadir ke butik beliau yang sedang mengadakan jualan garage sale. Kedatangan Tuanku menjadi kej0tan namun sikap kelakarnya lagi membuatkan semua ketawa. Lucu jugak Tuanku ni.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen memuji sikap Tunku Azizah yang berjiwa rakyat ini. Antara komen-komen netizen :

” Bagusnya RPA sanggup datang mencemar duli.. “

” Sayang sangat kat Tuanku.. “

” Tuanku sangatlah peramah orangnya.. “

” MasyaAllah this is epic.. “

” Ya Allah humblenya… Boleh main cikucak pulak…. Daulat Tuanku.. “

” Terharu pulak rasaa persahabatan saling menyokong. Daulat tuanku.. “

Comel sungguh tengok Tunku Azizah yang peramah ni. Berjiwa rakyat sungguh sampai buatkan rakyat jadi kagum melihat keperibadiannya itu. Untung Dato Rizalman Tuanku sayang. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah buat Dato Rizalman atas sambutan hang4t Garage Salesnya ini dan moga Dato terus berjaya pada masa hadapan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..