“ Women always win, yang penting girlfriend happy kan.. ” – Netizen

Dini Schatzmann Kongsi Video Buat Tongue Twister Challenge Bersama Kekasih Hatinya, Janna Nick. Part Janna Minta Dini Berdiri Depan Dia Tu Buat Peminat Terhibur. Oo Ada Sebab Rupanya, Bijak Betul Janna Ni !!

Umum mengetahui, Dini Schatzmann dan Janna Nick merupakan pelakon dan pasangan kekasih hati yang dikenali ramai. Dini dan Janna juga pernah digandingkan bersama sebagai hero dan her0in dalam drama Marry Me Senorita.

Meninjau ke akaun Instagram Dini, satu perkongsian video dirinya bersama Janna membuat tongue twister challenge raih tumpuan peminat. Pasangan kekasih mencabar satu sama lain untuk menyebut ‘satu bas’ hingga ‘berbelas bas’.

Nampaknya Dini berjaya menyahut cabaran ini dengan baik walaupun dikatakan perlahan oleh Janna. Bukan itu sahaja, Janna juga menerima sahutan challenge ini daripada Dini dan berhasil melakukannya dengan sempurna.

Kedua-duanya nampak tidak mahu mengalah dan ada sahaja gelag4t mereka yang mencuit hati peminat. Apa yang lebih menarik, Janna kelihatan lucu apabila meminta Dini berdiri supaya dapat melindungkan sedikit badannya untuk tidak keliahtan besar di hadapan kamera.

Jom tonton video di bawah :

Gelag4t mereka berdua melakukan cabaran ini disukai peminat dan rata-rata mereka terhibur dengan sikap Janna. Ada juga mengatakan mereka kelihatan sweet. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Hahaha yelaa kalau tak bukan perempuan laa Namanya.. So Sweet la dini dgn janna.. Janna yg menang.. kerna janna cepat sebut lah.. ”

“ Sebenarnya nak tunjuk yg last tu je kan.. Hahaha.. Janna won.. Memang Dini slow pun.. tapi.. comelnya dua2 ni.. Janna win.. ”

“ Dpn sikit ai nampak besar.. hahaha lawak la janna nih.. Ad0i..  shud do faster tp utk mat saleh celup mcm u ok da tu.. Hahaha janna y pro pon tergelinc1r gak hujg.. ”

“ Women always win hahaha.. Apapun terjadi mengal4h je dgan janna yerrr tak0t nanti dia meraj0k pula hahahha.. Takde boyfriend lah pulak nak tag.. ”

“ Dini.. Lepas ni ajak Janna buat Challenge ni plak.. Sebut buaya b1awak laju2 sampai 10 kali.. Ahahaha comell.. tengokk ni bikin senyum2 sendiri.. ”

“ Baju tu yg besar.. so cute both of you.. Yng penting gf happy kan.. Dedua menang sebab dedua cute.. Janna ta besar lah dia mmng nampak cantik pun.. ”

“ Sembilan bus jadi sembilan belas.. aaah akhir nya lihat korang bedua lagiii.. love u so much.. Nampak kurus tu yang penting.. tak nak ngal4h sebenarnye.. ”

Alahai Janna, tidak nampak besar di hadapan kamera dan tetap kelihatan cantik seperti biasa di mata peminat-peminatnya. Apa pun, semoga Dini dan Janna sentiasa sihat dan terus berjaya dalam bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber: IG dinischatzmann

Artikel ini disediakan oleh Oh Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..