” Why am i t0ilet paper tu kelakar hahaha. Happy birthday to Jep Sepahtu.. ” – Netizen

Vide0 Gelag4t Anak-Anak Sari Yanti, Barr, Baasit Dan Dariya Buat Kek Sempena Hari Lahir Abah Jep. Part Ayat Spontan Baasit Tu Memang Kelakar Habis !!

Nama Jep Sepahtu tidak perlu diperkenalkan lagi. Pelawak ini sudah punya populariti dan namanya yang tersendiri. Diberi nama Mohd Nadzri bin Zainal Abidin, beliau dilahirkan pada 9 April 1985 di Kulai Johor. Jep yang sudahpun menikahi Sari Yanti kini sedang menanti kelahiran cahayamata kedua mereka.

Anak sulung Jep bernama Dariya Inara kini sudahpun menghampiri usia 2 tahun. Jep turut sama menjaga 2 orang anak tir1nya bernama Barr Al-Aliy dan Baasit Al-Haq. Gelag4t Jep yang sering bergurau senda bersama anak-anaknya itu sering mencuit hati peminat.

Layanan dan sikap bertanggungjawab Jep terhadap keluarganya itu membuatkan Jep menjadi contoh buat keluarga lain. Tidak pernah membezakan kasih sayang terhadap kesemua anak-anaknya itu, Jep kelihatan amat bahagia bersama keluarga tersayang.

Menerusi akaun Instagram, Sari Yanti telah berkongsikan video yang memaparkan anak-anaknya Barr, Baasit dan Dariya yang berusaha membuat kek buat Abah Jep sempena ulangtahun kelahiran yang ke 35 tahun. Telat4h mereka di dapur itu riuh dengan gelak tawa. Sweet je anak-anak ni bekerjasama.

Jom tonton video di bawah :

Sambungan part 2 yang lebih ceria dan menghiburkan.

View this post on Instagram

Why i am a toilet paper ? 🤣😆😆

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t 3 beradik ini. Antara komen-komen netizen :

” Hahahahah why am i t0ilet paper tu kelakar. Happy birthday to Jep Sepahtu.. “

” Ada bakat terpendam rupanyaaa .. Sanah helwah jep.. “

” Happy birthday jep. Das4t anak speaking londonn baguss.. “

” Anak abahhhhhhhhh. So sweet.. “

” Now i know why Baasit dapat surat cinta last time.. “

” Semoga anaknya kelakar juga.. “

Comel je tengok gelag4t anak-anak Jep ni lagi-lagi si Baasit. Hari jadi yang simple tapi cukup membahagiakan buat Jep. Dikelilingi anak-anak dan isteri yang sangat menyayanginya. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Jep. Semoga segala impian Jep tercapai. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..