” What did you do Khadeejah ? ” – Oki Setiana Dewi

Oki Setiana Dewi Kongsi Gambar Anaknya, Khadeeja Dengan Gaya Rambutnya Yang Diguntingnya Sendiri. Alahai Khadeeja, Habis R0sak Rambut Tapi Macam Ala Rambut Penyanyi K-P0p Pun Ada !!

Oki Setiana Dewi merupakan seorang selebriti yang berasal dari Indonesia. Beliau memutuskan untuk terus berhijab pada tahun 2005. Oki popular dalam filem Ketika Cinta Bertasbih di mana beliau memegang watak sebagai Anna pada tahun 2010.

Melalui filem tersebut, beliau telah memenangi Anugerah Artis Baru Terbaik dan Artis Baru Pilihan dalam Indonesian Movie Awards 2010. Beliau telah mendirikan rumah tangga dengan Ory Vitrio dan dikurniakan tiga orang cahaya mata.

Nama ketiga-tiga cahaya mata Oki ialah Maryam Nusaibah Abdullah yang dilahirkan pada tahun 2014, Khadeejah Faatimah Abdullah yang dilahirkan pada tahun 2016 dan Ibrahim Muhammad Abdullah yang dilahirkan pada tahun 2017.

Menerusi akaun Instagram, Oki berkongsi gambar anaknya dengan gaya rambut yang diguntingnya sendiri. Respon Khadeeja apabila ditanya mengapa memot0ng rambutnya buat ramai terhibur. Ad0i, bijak dan kreatif sangat ni. Apa pun tetap comel.

( Klik butang KANAN – > untuk gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur melihat rambut baru Khadeejah. Antara komen-komen mereka :

” Cantik bgt Khadeejah.. lentiknya bulu mata.. “

” Khadeejah itu di potong sendiri ya.. “

” Masyaallah tabarakallah.. Lucuu bgt.. “

” Aduhai.. sabar ustazah… Sel-sel otak sednag berhubung.. itu yg terfikir sampai buat begitu. MashaAllah².. “

” Ya Allah.. khadeejah pot0ng sendiri ya umma.. “

” Anak solehah yg kreatif….. “

Pandai Khadeejah menggunting rambutnya sendiri walaupun hasilnya agak mengecew4kan. Walaupun rambutnya dipot0ng tidak sama panjang namun wajah Khadeejah tetap comel. Semoga Khadeeja membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia serta akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Oki Setiana Dewi

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..