” Walau bukan dari rahim isteriku tapi.. ” – Achey Bocey

Nukilan Achey Bocey Sempena Hari Bapa Buat Peminat Tersentuh. Komen Daripada Isterinya Anne Juga Cur1 Perhatian Ramai, Alahai Seb4knya !!

Semalam, menerusi laman media sosial ramai yang tidak ketinggalan berkongsi ucapan buat semua lelaki yang bergelar bapa sempena Hari Bapa. Untuk pengetahuan, peranan seorang bapa adalah amat penting dalam mendidik anak-anak dan menyediakan tempat tinggal, makan minum, pakaian dan sebagaianya buat keluarganya.

Adanya Hari Bapa pada setiap tahun yang disambut pada hari Ahad minggu ke 3 bulan Jun untuk kita harus menghargai peng0rbanan seorang bapa. Sesungguhnya jasa dan peng0rbanan seorang bapa tidak ternilai, walaupun  seorang bapa tidak banyak bicara tentang kesusahan dan kepenatan membesarkan kita.

Turut berkongsi ucapan Hari Bapa adalah pelawak terkenal, Achey Bocey yang turut berkongsi ucapannya menerusi akaun Instagram miliknya. Paling istimewa ucapan Hari Bapa oleh Achey khas buat anak perempuanya iaitu Tiara Zinnirah.

Achey turut berkata, dirinya sangat bersyukur kerana Allah telah kurniakan Tiara dalam kehidupannya . Adanya Tiara, Achey dapat merasa gelaran sebagai seorang bapa dan Tiara juga lah penyeri rumah tangga Achey dan isteri untuk mencurahkan kasih sayang mereka.

Ikuti perkongsian nukilan oleh Achey di bawah :

Rata-rata peminat turut seb4k akan perkongsian oleh Achey itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Al4mak, baca caption ni terus menang1s.. Tak boleh tahan.. “

” Sabar ada hikmah di sebalik keduk4an kalian. Kak Jee doakan kalian murah rezeki dlm segala bidang, insha allah akan ada kemanisan di kemudian hari. Aamiin¬≥ ya rabb… “

” Besaq dh dia… Alhamdulillah.. Semoga dipanjangkan umurnya, diberikan kesihatan yg baik, jadi anak yg solehah taat kepada agama, kepada ibu bapa. Cemerlang dunia akhir4t.. Amin.. “

” Taniah abg Acey. Selamat hari bapa, semoge pnjng umur dn dimurahkan rezeki selalu.. “

” Alhamdulillah.. Muga Allah swt permudahkan segala urusan penjagaan Tiara. In shaa Allah akan tiba saat itu, biar Allah yg sempurnakan. Muga Achey mnjadi abah yg terbaik buat Tiara & suami buat isteri tercinta. Selamat Hari Bapa.. “

” Allah yang mengatur segala nya kenikmatan menjadi seorang yg brnama ayah…… Syukur atas rahmat nya Achey dibagi menjadi ayah dan suami yg terbaik.. “

Malah komen daripada isteri tercinta, Anne turut cur1 perhatian netizen.

Seb4k baca nukilan Achey. Alhamdulillah, segalanya telah Allah aturkan, bersyukur dengan apa yang telah diberikan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Achey terus menjadi seorang ayah yang terbaik buat Tiara. Aamin. Selamat Hari Bapa Achey !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey, Anne Achey

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..