” Wait nak take photo mommy.. ” – Aqeef Anaqi

Video Gelagat Aqeef Anaqi Sebelum Tidur Yang Mencuit Hati. Amboi Sempat Lagi Mintak Nak Bergambar. Mimik Muka Tu Siap Dengan Bunyi Lagi, Comel Anaqi !! 

Bintang utama drama Cemb0ru Seorang Perempuan, Amar Baharin dan Amyra Rosli antara pasangan yang digemari peminat. Wajah mereka sama cantik dan sama padan. Tidak hanya bersandarkan pada rupa, bakat lakonan mereka juga sering mendapat pujian ramai.

Baik Amyra mahupun Amar aktif berlakon dan menjadi duta barangan. Mereka memiliki dua orang cahayamata diberi nama Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa. Wajah mereka sekeluarga juga baru-baru ini menjadi duta pakaian baju raya Primavalet.

Anaqi juga antara anak selebriti yang terkenal tanahair. Turut mempunyai pengikut yang ramai seperti kedua ibu bapanya itu, banyak video dan gambar Anaqi dikongsikan di akaunnya untuk tontonan peminat. Anaqi semakin petah bercakap dan banyak kerenahnya.

Meninjau akaun Amyraamarr, telah dikongsikan beberapa klip video yang memaparkan gelagat Anaqi ketika disuruh tidur. Anaqi yang membuka kembali lampu setelah ditut0p meminta Amyra mengambil gambarnya sebelum tidur. Alahai pandai sangat model cilik ni.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Anaqi ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen :

” Cute je suara dia… Why so cuteeeee.. “

” Comel sangat-sangat. Ger4m je.. Anaqi si comel.. “

Alahai Anaqi, dah nak tidur pun sempat lagi nak bergambar. Dengan mimik muka tu lagi comel jadinya Anaqi. Apa pun, semoga Anaqi membesar menjadi anak yang soleh dan selalu menyenangkan dan menggembirakan hati mommy dan daddy. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyramarr

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..