” Wah h0t air balloon dalam rumah lah, rare ni.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Aqiqah Anak Mira Filzah, Wan Khair Amir Raih Perhatian Peminat. Wah Specialnya, Ada H0t Balloon Lagi. Cantik Sungguh, Memang Rare Sangat. Nak Terbang Ke Mana Tu Amir !!

Setelah 5 bulan berlalu, semalam terjawablah teka-teki peminat tentang bagaimanakah rupa anak sulung kepada pasangan Mira Filzah dan Wan Emir Astar iaitu Wan Khair Amir. Mira akhirnya berkongsikan kepada umum wajah penuh anaknya dan gambar mereka sekeluarga.

Pada perkongsian itu, dapat dilihat Mira, Emir dan Amir memakai busana sedondon berwarna hijau. Wajah Amir yang dinanti-nantikan oleh peminat memang sangat comel. Dengan kulit putih melepak, Amir lebih nampak seiras dengan wajah Mira.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Mira Filzah, telah dikongsikan gambar-gambar dekorasi dan majlis aqiqah Amir. Lain daripada yang lain, Mira membuat permintaan khas kepada wakil event planner yang dipanggil Kak Noor.

H0t air balloon, itu yang diminta oleh Mira kepada kak Noor. Dengan kreativiti yang ada, maka terhasillah sebuah hot air balloon berwarna putih dihiasi bunga-bunga berwarna putih dibentukkan seperti kepulan awan.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Antara gambar-gambar lain yang dapat dilihat di Instastory Mira :

Perkongsian oleh Mira ini telahpun menarik perhatian para peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Alolo syomel sangat nih, Cutenya kayangan gallery, love this. Tahniah Mira Filzah dan suami.. “

” EmirAmirah junior yang handsomelyhot. Lagi cantik dari h0t air balloon Cappadocia ni.. “

” Comelnya, so cantik sangat. Amazing work, tahniah Mira dan Emir. semoga Amir menjadi anak yang soleh.. “

” DiManakah Amir dalam gmbar ni. Amir dan lesung pipitnya. Subhanallah penyejuk hati mama papa.. “

” Lovely the h0t air balloon, cantikk sangat. Awesome lah, nice decorations dan cute. Inspirasi honeymoon ni hehe.. “

” Wahh h0t air balloon dalam rumah lah, rare ni jarang dapat tengok orang minta h0t air balloon dalam aqiqah.. “

” Lain dari yang lain, cantiklah h0t air balloon tu. Semoga Amir menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa.. “

Selesai sudah majlis aqiqah untuk hero permata hati Mira dan Emir ini. Semoga Wan Khair Amir terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan seorang yang bijak serta berbakti kepada agama, bangsa dan negara apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mfmirafilzah, IG Wankhairamir

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..