” Wah bestnya, nampak meriah. Tahniah Dr Fie dan Nubhan.. ” – Netizen

Isteri Penyanyi Nubhan Ahmad, Dr Afifah Hidayah Tawfe Kongsi Gambar Sekitar Majlis ‘Gender Reveal’ Bakal Anak Ketiga Mereka. Tahniah, Semoga Segala Urusan Akan Dipermudahkan !!

Selepas mengalami kegug0ran pada awal tahun, penyanyi Nubhan Ahmad telah berkongsi berita gembira pada bulan Julai lalu bahawa isterinya, Dr Afifah Hidayah Tawfe sedang hamil dan usia kandungan ketika itu sudah pun berusia 4 bulan.

Terbaru, meninjau ke akaun Instagram Dr Afifah, telah berkongsi gambar-gambar sekitar majlis Gender Reveal’ dan doa selamat bersama keluarga dan kenalan terdekat. Menerusi posting itu, Dr Afifah turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan dirinya serta kandungannya.

Dr Afifah juga berkongsi kepada umum akan jantina anak ketiga mereka iaitu bakal melahirkan bayi perempuan. Kelihatan pada gambar-gambar yang dikongsikan Dr Afifah, tema pakaian pada majlis tersebut adalah berwarna putih.

Selain itu, seloroh Dr Afifah pada penulisannya, pada awalnya ibunya tetap dengan pendirian dengan menyatakan bahawa cucu yang bakal dilahirkan ini adalah bayi lelaki, namun tekaannya salah dan dia telah dikenakan dend4 dengan air pancutan berwarna pink.

Ikuti perkongsian gambar-gambar sekitar majlis tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, telah dib4njiri dengan ucapan tahniah  dan ramai yang mendoakan semoga segala urusan Dr Afifah untuk bersalin nanti akan dipermudahkan. Antara komen-komen menarik adalah :

”¬†Wah bestnya, nampak meriah. Tahniah Dr Fie dapat baby girl. Semoga segala urusan bersalin tidak lama lagi akan dipermudahkan.. “

” Comeyytt sgttt Dr Fie. Moga terus bahagia hingga Jannah. Moga dipermudahkan DrFie bersalin ye. Tak sbr tgok baby girl.. “

” Alahai mesti baby comel macam mummy dia. Tahniah Nubhan dan Dr Fie bakal menyambut cahaya mata ketiga tidak lama lagi.. “

” Moga segalanya dipermudahkan nnt ye. Cantik betul bakal ibu ni. Terhibur saya baca Dr Tulis part ibu Dr tu, haha.. “

” Alhamdulillah congrats Dr Fie & b0ss. I like baby girl. Mesti cute mcm Dr Fie. Bertambah lah g4ng shopping Mama pas ni.. “

” Nampak meriah majlis ni, hehe tahniah Dr Afifah. Si daddy teka boy ke tu, sampai ke b0m dengan warna pink, haha.. “

” Semoga dipermudahkan urusan bersalin Dr Fie. Omak jenny bughak apo kek belakang tuuu, tengah berg0sip apo, hahaha.. “

Memang nampak meriah majlis ‘Gender Reveal’ Dr Afifah kali ini. Alhamdulillah, tahniah diucapkan buat Dr Afifah dan suami, Nubhan Ahmad yang bakal menimang cahaya mata ketiga mereka tidak lama lagi. Semoga segala urusan Dr Afifah bersalin pada kali ini akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr. Fie Tawfek, Nubhan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..